Григор Димитров засечен да лети с колата си в Монако

04 август 2020 10:26   1789 прочита


Тенисистът ще отнесе 750 евро глоба Григор Димитров и руснакът Данийл Медведев са били заловени от полицията в Монако да карат с превишена скорост.

При акцията са спрени 10-ина души със същото нарушение, като първоначално полицаите не са разпознали известните тенисисти. Всички спрени автомобили са с регистрация в Монако, а на 20-километровата отсечка между княжеството и Ница максималната разрешена скорост е 110 км/ч, но Димитров и Медведев са управлявали своите автомобили с над 160 км/ч.

Глобата за подобно провинение е 750 евро. Българинът се е връщал от демонстративния турнир на Патрик Муратоглу в Ница. За провинението Димитров и Медведев са лишени също така временно от шофьорските си книжки.

И двамата са заявили участие на Мастърс турнира по тенис в Синситани, който тази година ше се играе в Ню Йорк и започва на 20 август. Медведев е шампион там през миналата година, а Димитров - през 2017 г.

Състезанието ще бъде и последна проверка преди старта на Откритото първенство на САЩ на 31 август на същите кортове в комплекса "Били Джийн Кинг"./kanal3.bg

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар