ГЕРБ предлага състав на правителство, щом вземе мандата  

26 ноември 2022 06:36   4 коментара   4225 прочита


 

Председателят на парламентарната група (ПГ) на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова заяви в предаването „Панорама“ на БНТ, че от партията ще предложат състав на правителство, когато им бъде връчен мандат. 

"Колегите от „Продължаваме Промяната“ и „Демократична България“ категорично заявиха, че ако Изборният кодекс бъде обсъждан в пленарна зала, това означава, че те няма да предложат правителство, дори и правителство на малцинството, дори въпреки техните 9 или 16 точки", коментира Атанасова. 

"Ние имаме опит, управлявали сме, имаме експертиза. Има подготвени екипи, които могат да се справят с кризите. Така че ние, когато ни бъде връчен мандат, ще предложим състав на правителство", каза председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС. 

 www. dnes. bg 

4 коментара
26 Ноември 2022 10:05 | 6666
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

ГЕРБ и Мурлата на снимката ще вземе МАДАТА а не мандата !!!


26 Ноември 2022 16:17 | Текат им лигите за власт
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

На Мадурко Борисов му текат лигите за власт. Само за това мислят и заблуждават народа, че искат властта, за да "стабилизират държавата". Ама вече ги познаваме. Дано вече никой да не им повялва. А иначе са силни-имат и пачки, и кюлчета, и оръжие... Тиквата е нон стоп на екрана и по медиите и чака да се върне на бял кон. Ама НЯМА-А-А! Тая свърши-вече никой не му вярва!


27 Ноември 2022 07:54 | старогражданин
Оценка:
-3
 (
3
 гласа)

Човек да да има лична представа за събитията в НС изобщо не може да разчита на медиите. Гледа се подробно като мачовете от световното. И чак след това се четат медиите. Ако изобщо си заслужава. Удавиха ни с фалшиви новини, фокуси и акценти, които са далеч от реалностите..


27 Ноември 2022 13:36 | Признание
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Да! Управлявали сте. Ама КАК? Благодарение на вас сега сме това, което сме--разединени! Вие насадихте злобата и алчността сред народът ни! Вие крадохте не по-малко от комунистите-то не бяха пачки, то не бяха кюлчета, то не бяха фукни... и сега продължавате и с лъжите. НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ! Марш на политическото смрадливо бунище!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар