ГЕРБ обвиниха президента Радев в тероризъм и взимане на заложници 

05 февруари 2021 04:54   2 коментара   3766 прочита


ГЕРБ обвиниха президента Радев в тероризъм и взимане на заложници 
 

Поредното обвинение срещу президента Радев от страна на управляващите е в тероризъм. Нещо повече Радев е взел за заложници партиите. 

Когато кандидатът за президент работи с методите на тероризма - взема заложници, обявява искания, вдига юмруци, мястото му е в такива книжки. Това заяви в ексклузивно интервю пред емблематичната журналистка Ива Николова от агенция "ПИК" депутатът от ГЕРБ Маноил Манов по време на представянето в Стара Загора на своята книга "Стига, рече Господ", издадена от издателство "Милениум". 


 
За мое съжаление, една част от нещата в книгата се сбъдват и ще продължат да се сбъдват", каза още той и добави, че в книгата е описан опитът за преврат по време на пандемията, който се случи и в действителност, но не успя. 

"Взетите за заложници политически сили от него трябва да се справят с предизборна кампания преди неговата. Те бяха взети за заложници, без да са казали, че го подкрепят и го искат да работят с него. Те трябва да реагират по някакъв начин, но реагират глупаво и най-вероятно ще бъдат учудени от резулатите на изборите", прогнозира народният представител. кадър Пик, Петел бг

2 коментара
05 Февруари 2021 08:35 | Сашко
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Герб =гроб.


05 Февруари 2021 15:58 | тъпак
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Герб са олигофрени...
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар