ГЕРБ обвиниха Петков в лъжа 

29 септември 2022 06:28   3 коментара   2636 прочита


Никола Николов от ГЕРБ обвини Кирил Петков в лъжа и посочи, че по-рано днес Венко Сабрутев е гостувал в предаване в ефира на Nova News. 

"Кирил Петков излъга за пореден път всички в национален ефир", категоричен е пиарът на ГЕРБ. 

Обвиненията от ГЕРБ дойдоха след като днес Петков се яви на предизборен дебат в bTV, на който трябваше да отиде съпартиецът му Венко Сабрутев. 


Появата на Кирил Петков ядоса останалите участници в дебата и дори стана причина ГЕРБ да напуснат студиото. 

Петков обясни, че Венко Сабрутев не можел да се яви по лични причини и затова той ще го замести. След края на предаването се появи и пост в страницата на "Продължаваме промяната" във Facebook, който също твърди, че Сабрутиев е бил лично възпрепятстван. От своя страна партията на Петков и Василев обвини ГЕРБ в "бягане от отговорност". 


"Дали в неделя Кирил Петков, няма да вземе да се самообяви за министър-председател и да нахлуе в Министерски съвет, преди ЦИК да са обявили резултатите? ", попита отново в социалните мрежи пиарката на ГЕРБ Севделина Аранудова. 

Бившият пиар на "Продължаваме промяната" Диана Дамянова отрече да има нещо общо с хода на Кирил Петков да се появи неканен на дебата в bTV. 

Ето и какво написа Дамянова във Facebook: 

"НЕ, НЕ СЪМ АЗ! 

ПОВТАРЯМ. НЕ СЪМ АЗ И НЯМАМ НИЩО ОБЩО. " 

Преди началото на кампанията Дамянова обяви, че няма да работи повече за ПП, няма да е отговорна за победата им и заминава на село. Добави, че е време да се даде път на младите и ще се върне на 2 октомври, за да даде гласа си за ПП, чиято победа миналата година смята за своеобразен венец в кариерата си. 

 

 
 dnes. bg 


 

3 коментара
29 Септември 2022 13:05 | да!!!
Оценка:
3
 (
11
 гласа)

Обвиненията на ГЕРБ към ПП са проекция на тяхното поведение-те лъжат, те крадат, при тях се развихри корупцията в небивали мащаби, цари беззаконие и всичко това през целите тези 12 години герберско управление.


29 Септември 2022 20:17 | Чука
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

По-лъжливо, корумпирано, смешно и наредено от чуждо посолство правителство от това на Помиярите и Педалите никога не е имало! Кум, сват, жена, любовник педал, любовница, баджанак, приятели, съученици, съсектанти и още подобни в едно краткосрочно правителство, го е нямало дори и при управлението на Мобуто Сесе Секо в Заир.


30 Септември 2022 06:06 | Чука
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Аз съм Чука-толупа, вечния ерген. Искам голям розов комунистически хуй.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар