Гадателката на Берлускони отсече: 6 партии в бъдещия парламент, Слави - трети 

18 януари 2021 08:02   4795 прочита


Теодора Стефанова - т. нар. Гадателка на Силвио Берлускони, прогнозира в ефира на Нова тв, че битката на изборите тази година ще бъде оспорвана. 

"Виждам 6 партии в парламента. Много малко няма да достигне на БСП, за да стане първа политическа сила. Социалистите ще са почти изравнени с ГЕРБ, но водещата партия ще си остане както досега", пророкува Стефанова. 

"2021-а ще е на компромиси и комуникации. Всички, за доброто на България, ще видим как политиците ни ще седнат заедно на масата", каза тя. 

"Ще има надпреварване между ДПС и Слави Трифонов за третото място. Ще има напрежения и скандали покрай изборите. Ще има обвинения от една към друга партия. Ще има желания за касиране на изборите", добави Стефанова. 

По думите й партията на Слави Трифонов обаче ще стане трета политическа сила. 

"Патриотите също ще са част от новото правителство. Те ще са в коалиция с ГЕРБ и ще управляват. Ще има шарена и силна опозиция - Триото, Мая Манолова и БСП. Тези хора няма да успеят да са водеща сила и ще критикуват", смята Стефанова. 

"Ще бъдем изправени пред избори в спорта. Ще се кандидатират интересни имена за шеф на Българския футболен съюз. Ще има балотаж и изравняване. Всичко ще бъде много променено с правила и нов модел на управление", каза тя. 

"Моята прогноза и призвание към всички вас е да не се страхуваме и да направим така, че заедно да се обединим, да извървим този път и да излезем от този тунел, да видим светлина, която наистина ще ни върне към нормалния начин на живот - да се ваксинираме и така постепенно ще можем да прегръщаме любими и близки хора. glas bg 

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар