Ќовините на югозападна Ѕългари€
ƒомашен мехлем разрушава шиповете ”никален скандал в чалгата! ≈мили€ за  око ƒинев: Ќ€какъв мухльо ме предал! Ќа първи €нуари църквата отбел€зва ќбрезание √осподне и се почита паметта на —вети ¬асилий ¬елики
   –егистрац舫абравена парола

‘ирма "—“–»ћќЌј —“–ќ…" покана за кръгла маса


20 юни 2019 13:32   2030 прочита¬ъв връзка с приключване на проект по ƒЅ‘ѕ єBG16RFOP002-3.004-0073-C01 „≈фективно използване на ресурсите в —“–»ћќЌј —“–ќ… ≈ќќƒ”, имаме удоволствието да ¬и поканим на кръгла маса за представ€не на проекта и ефекта от въведената пилотна технологи€.

—ъбитието ще се състои на 28.06.2019г. от 11:00 часа в офиса на „—“–»ћќЌј —“–ќ…” ≈ќќƒ, наход€щ се в гр. ѕетрич, м. „јлмалък-ќмондрос”, изхода на града за √ ѕѕ „«латарево”. ÷елта на провеждането на кръглата маса е мултиплициране на резултатите от изпълнени€ проект сред предпри€ти€ със сходна дейност, сектор на икономическа дейност и подобни производствени процеси.

ќще за: проект  проект  ефект ќще от: Ѕългари€ и св€т

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.