Евродепутатът Александър Йорданов: Простаци, не протестиращи!  

11 октомври 2020 06:41   2 коментара   4284 прочита


 

СДС ще търси обединение на идеологическа основа с партиите, членове на ЕНП, като вече се водят разговори с ГЕРБ за обединение на предстоящите избори. 

Това стана ясно след Националния съвет на СДС, който се проведе в Русе, предаде БНР. 

Четири са основните точки, по които СДС ще търси патртньори на предстоящите редовни избори. Това са членството на страната ни в НАТО и Европейския съюз и приемане на еврото, продължаване на европейската и атлантическа интеграция, увеличаване на доходите на гражданите чрез ускорен икономически растеж и реформи в стратегическите сектори - здравеопазване, правосъдие и образование, обяви лидерът на СДС Румен Христов. 

По отношение на протестите евродепутатът Александър Йорданов каза: 

"Няма такова нещо. Всичко е нормално в България! А че протестират 100-200 души, ами нека си протестират. Това е нормално. Нали ги видяхме снощи пред Българска национална телевизия. Абсолютни простаци бяха това, а не протестиращи. И трябва да се наричат нещата с истинските имена! Това са лумпени". 

Той направи анализ и на резолюцията на Европейския парламент, като я обяви за "пасквил" и обясни поведението на евродепутатите така: 

"Мнението на политиците е винаги партийно определено. Политикът служи най-напред на своята партия, а не на държавата или на нещо друго. Да не се заблуждавате в това отношение. Той иначе защо влиза в партии? ". 

Прочети още на: https://www.dnes.bg/

2 коментара
11 Октомври 2020 10:03 | Стефанов бб
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

И кой го казва? Един от най-отвратителните екземпляри от политическото стаодо в България през последните години...


11 Октомври 2020 22:13 | Някой
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Браво, Сашо. Добре им го каза. Това са професионалните протестъри на Черепа. Нищо не работят вече 95 дни.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар