Eто къде почива семейство Обама

07 август 2016 09:52   3931 прочита


Мартас Винярд е любимо място за отдих на редица влиятелни американски фамилии

Президентът на САЩ Барак Обама и семейството му заминаха на двуседмична ваканция на шикозния остров Мартас Винярд край североизточното крайбрежие на страната, съобщава БТА.

Така Обама спазиха датиращата от 2009 г. традиция да прекарват лятната си почивка през август на това парче земя край прочутия нос Код в щата Масачузетс. Президентското семейство "изневери" на Мартас Винярд само през 2012 г., когато държавният глава водеше кампания за своето преизбиране, съобщи БТА.

През януари Барак Обама ще напусне Белия дом, тъй като по Конституция има право само на два последователни мандата.

На остров Мартас Винярд президентът е придружен от съпругата си Мишел, двете им дъщери - 18-годишната Малия и Саша на 15, и от семейните кучета Бо и Съни. Куп журналисти и фоторепортери ще следят как президентското семейство прекарва своята ваканция в разходки, плажуване, игра на голф и похапване в местните ресторанти.Предвидено е Обама да се завърнат във Вашингтон на 21 август.

Остров Мартас Винярд е любимо място на най-влиятелните американски семейства от източното крайбрежие на САЩ. Сред тях са клановете Кенеди и Клинтън.Също по традиция Обама прекарват зимната си ваканция на Хавайските острови, на които е преминало част от детството на президента. Blitz

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар