Драстичните мерки спрямо неваксинираните в Гърция са в сила  

14 септември 2021 05:45   1 коментар   4550 прочита


Драстични мерки спрямо неваксинираните срещу коронавирус влизат в сила в Гърция от днес. Ограниченията ще важат до 31-ви май догодина, предаде БНР. 

 
От понеделник - 13-ти септември, за пътуване в обществен транспорт вътре в страната се изисква сертификат за ваксиниране или отрицателен тест от оторизирана лаборатория. Документите за здравен статус на пътниците подлежат на проверка при качване на самолет, влак, междуградски автобуси и ферибот. 

Същите документи се изискват за посещение на закрита зала в ресторант, бар, таверна. 

Затягат се пропускателни изисквания за присъствие на спортни мероприятия. Дори и за откритите стадиони се изисква отрицателен тест. 

Учителите и преподавателите в университетите са задължени да представят два пъти на седмица отрицателни тестове. Учениците също ще се тестват безплатно по два пъти на седмица. 

Работещите в туризма и услугите без ваксина също са задължени да се тестват всяка седмица. 

 dnes.bg 
 

1 коментар
15 Септември 2021 07:34 | КАРУЦАРО
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Ето така ще ПРЕЧУПВАТ хората по целия свят (скоро и у нас). Създава се Нов Тоталитарен Цифров Капитализъм с НОВА ЦИФРОВА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА СИСТЕМА, където QR-кода ОТ ВАКСИНАЦИЯ играе КЛЮЧОВА РОЛЯ! Посредством QR-кода ще бъдат извършвани ВСИЧКИ РАЗПЛАЩАНИЯ с цифрови валути (наличните ще изчезнат), чрез QR-кода ще се осъществява и ТОТАЛЕН КОНТРОЛ над хората - Новия Тоталитарен Цифров Капитализъм НЯМА ДА ЗАРАБОТИ без тотално оцифроване на човечеството посредством QR-кодове, ето защо принуждават хората да се ваксинират. Отделно чрез ваксините драстично ще снижат популацията на хора. Чрез МЕДИЦИНСКА ДИКТАТУРА се изгражда НОВ СВЕТОВЕН РЕД със СВЕТОВНО ПРАВИТЕЛСТВО и под това са се подписали всички МАРИОНЕТНИ ПРАВИТЕЛСТВА с изключение на няколко (Белорусия, Северна Корея..). Чрез такива инструменти като Световната банка И МВФ, Финансовата Задкулиса ПРЕВЪРНА ВСИЧКИ ПРАВИТЕЛСТВАТА В МАРИОНЕТКИ. САМО КОЛЕКТИВНО НЕПОДЧИНЕНИЕ МОЖЕ ДА ОБЪРКА ТЕХНИТЕ ПЛАНОВЕ.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар