Copoc: Haмиpaмe ce в нaй-лoшaтa ĸpизa в живoтa ми cлeд Bтopaтa cвeтoвнa вoйнa 

14 август 2020 07:17   1 коментар   2573 прочита


Copoc: Haмиpaмe ce в нaй-лoшaтa ĸpизa в живoтa ми cлeд Bтopaтa cвeтoвнa вoйнa 
 

Джордж Сорос навърши 90 години - и има много какво да каже на инвеститорите. 

"Ние сме в криза, най-лошата криза в живота ми след Втората световна война. Бих го описал като революционен момент, когато диапазонът от възможности е много по-голям, отколкото в нормални времена. Това, което е немислимо в нормални времена, става не само възможно, но всъщност се случва. Хората са дезориентирани и уплашени. Те правят неща, които са лоши за тях и за света", казва той в интервю за италианския вестник La Repubblica. 


 
Сорос е уверен, че САЩ е по-вероятно да издържи на пандемията, отколкото Европа, въпреки че "взе на мушка" мъжа, който управлява Белия дом, пише Infostock. bg. 

"Дори в Съединените щати измамник на доверие като Тръмп може да бъде избран за президент и да уронва демокрацията отвътре", каза той. "Но в САЩ имате голяма традиция на проверки и баланси и установени правила. И преди всичко имате Конституцията. Така че съм уверен, че Тръмп ще се окаже преходно явление, надяваме се да приключи през ноември", заяви Сорос. 

Дотогава обаче Сорос предупреди, че Тръмп "остава много опасен", защото "той се бори за живота си и ще направи всичко, за да остане във властта". Той добави, че Тръмп ще носи отговорност за нарушенията си на Конституцията, ако загуби президентството. 

1 коментар
14 Август 2020 19:25 | Бай Ончо-БОНБОНЧО
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

СОРОС НАЙ-ДОБРЕ ЩЕ НАПРАВИШ ЗА ЦЕЛИЯ СВЯТ АКО НЕЗАБАВНО УМРЕШ И НИ ОТЪРВЕШ ОТ ГНУСНОТО СИ ПРИСЪСТВИВЕ ТИ СИ ИЗРОД КОЙТО НЕЗАБАВНО ТРЯБВА ДА УМРЕ. УМРИ МЪРШО ГНУСНА УМРИ УБИЕЦО!!!! ВЗЕМИ И ТВОИТЕ ПОДРЪЖНИЦИ С ТЕБЕ. АМИН.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар