Ќовините на югозападна Ѕългари€
”жас€ващо! Ћицето на красива моделка бе изпепелено от етерично пачулиево масло (—Ќ»ћ » 18+) —узанита мила коли и помпала гуми, за да събере пари за клипа си ѕолезно е да прочетете! 20 правила за етикет, които вс€ка дама тр€бва да знае
   –егистрац舫абравена парола

Ѕ—ѕ внас€ втори вот на недоверие срещу кабинета ДЅорисов 3Ф


20 юни 2018 09:07   2440 прочита

—нимка: Ѕ√Ќ≈—
—нимка: Ѕ√Ќ≈—


—нимка: Ѕ√Ќ≈—

ќпозици€та иска кабинетът да подаде оставка заради несправ€не със ситуаци€та в сектор Д—игурностФ


Ѕ—ѕ внас€ втори вот на недоверие към правителството. ќпозици€та иска кабинетът да подаде оставка заради несправ€не със ситуаци€та в сектор „—игурност”.

 онкретните аргументи, заради които левицата иска оставката на кабинета „Ѕорисов 3” са б€гството на затворниците от ÷ентрални€ софийски затвор, битовата престъпност в ”гърчин, страха на хората от престъпници в Ѕотевград, както и авиокатастрофата с военни€ хеликоптер.

—поред √≈–Ѕ вотът на Ѕ—ѕ н€ма да мине, а управл€ващата коалици€ остава стабилна.

ѕо думите на вицепремиера и министър на външните работи ≈катерина «ахариева от левицата искат вот на недоверие във всеки един момент с цел да се отклони вниманието от успехите на страната ни по време на европредседателството.

източник: btvnovinite.bg

ќще за: Ѕ—ѕ  вот  недоверие ќще от: Ѕългари€ и св€т

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.