Борисов за снимките от спалнята: Радев стои зад ченгеджийската операция  

25 септември 2020 07:24   3 коментара   3336 прочита


 

Премиерът Бойко Борисов обвини президентът Румен Радев за появилите се снимки, заснети в спалнята му. 

"Президентът вече също е политически играч. Той не е безпристрастен и това го прави субект. Много пъти съм изяснил как коварно неговите хора от най-близкото му обкръжение ме "сготвиха" по един много елементарен начин", коментира той. 

  
Според него това е ченгежийска операция, която е свършена прекрасно. 

"Години наред са се готвили за един подобен момент. За мен случаят е приключил, взел съм си поуките, но не мога да отрека, че го свърши по един брилянтен начин“, коментира Борисов. 

"С една прекрасна госпожа, която дойде и в мое отсъствие нащрака всичките тези работи. Направиха го по перфектен начин, шапка им свалям", каза още той. 

"Много добре бяха изучили ситуацията. Грешката им беше, че пуснаха клипа със спалнята в мое отсъствие. Неслучайно само той го повтаря. Най-близкото му обкръжение го свърши. А неговите записи? Като говорим за едните записи, да говорим и за другите, но смисъл има ли?, каза по адрес на Румен Радев премиерът. 

„Ама нали той държи и злато, и пари в едно чекмедже, след като всички знаят, че касата е пред вратата“, коментира още той. 

"И след това майсторски започнаха да нареждат други неща – примерно убийството на манекенка в Гърция – пълна лъжа. После – Борисов деребейства с гангстери, а гангстерът се оказа австрийският канцлер. Мога да ви дам примери с къщи, острови и други", коментира Борисов. 

Премиерът припомни и за записите с участието на президента, който то това време оглавяваше ВВС във връзка с назначението на настоящата му съпруга на длъжност във ВВС. 

Борисов отсече, че в записите става ясно, тях той прикрива проверка. 

"А неговите записи – където той хъка, мъка, са със законни технически средства“, каза Борисов. 

 .dnes.bg

3 коментара
25 Септември 2020 09:31 | 732
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

Боко БОКЛУКА със поредното си "умо"заключение--президента освен, че го е следил с дрон, ами му е и пратил путката дето го била снимала как се бил изтегнал като наебан нерез на кревата и с пачките в шкафчето..... и приказката "кой ми сра у гащите" добива реалност!!!


25 Септември 2020 09:44 | Сашо Диков
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

Значи снимките са истински. Ще гниеш в кауша, тикво.


25 Септември 2020 13:26 | Бай Данчо
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

Еееее, страшен неблагодарник си, Асвалтопитекооооооо! Президента ти пълни нощното шкафче с пачки от петстотин еврови банкноти и кюлчета злато! Праща ти "прекрасни госпожи"докто те няма с ясната цел да те изненада, а ти ревеш като вдовица за х@й! Ми, земи да си смениш апчетата бе, Гъз усран!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар