Борисов свиква спешно министрите

27 декември 2019 07:47   2989 прочита


Премиерът Бойко Борисов свика днес извънредно заседание на Министерския съвет. Срещата на "Дондуков" 2 ще започне в 9 ч., пише Novini. bg. 

Като първа точка в дневния ред е предвидено обсъждането и приемането на Годишен доклад за състоянието и развитието на научните изследвания в научните организации и висшите училища за периода 2017-2018 г. Втора точка включва одобрявянето на частна болница в София за университетска. Предвижда се и да бъдат обсъдени и промени в бюджета на Министерството на здравеопазването във връзка с увеличаване капитала на търговско дружество. Ще се обсъдят и промени в закона за лекарствените продукти в хуманната медицина. 

Интересна точка е тази, свързана с разходите за командировки в страната на зам. -министър председателите, министрите и органите към МС за третото тримесечие. 

Очаква се премиерът Бойко Борисов да направи коментар и за случващото се в Перник. Заедно с няколко министри той обсъди ситуацията в почивните дни. Отиде и на място, за да разговаря със специалисти на какво се дължи безводието в Перник, което се задълбочава. 

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар