Борисов се появи извънредно и хвърли в паника България 

23 януари 2022 07:02   3 коментара   8474 прочита


 
 

Българи, когато се усетите какво ви готвят, ще бъде твърдо късно. 

Това заяви на извънредна пресконференция Бойко Борисов. Темата днес е държавният бюджет. 

Само на базата на внесения сега бюджет дефицитът за тази година се предвижда да бъде 4. 1 на сто, но това не е истинската цифра, защото в края на миналата година бяха изписани като касов разход над 2 млрд. лв. и вероятно ще стигне до около 6 процента, коментира бившият финансов министър Кирил Ананиев от ГЕРБ, цитиран от новини. бг. По думите му това е първото българско правителство, което няма своя програма. "Имам 30 години стаж в МФ и нямам спомен бюджетът да се прави по този начин, като изключим 1997 год., когато се правеше бюджетът всеки месец. Не бих желал да се връщаме към тази стара практика", допълни той. 

Мнение по темата изказа и лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. "Имат една цел - да харчат и да раздават, а после следващите след тях да се оправят. Аз съм длъжен да предупредя всички български граждани - когато се усетите какво ви готвят, ще бъде твърдо късно. Всичко расте - цени на храните, на тока, на газа. Компенсации няма. Гладът е по-силен от ковид. Хората си гледат сметките и няма какво да ядат", заяви той. 

 
 

3 коментара
23 Януари 2022 10:27 | Наблюдаващия
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

Толупа от Банкя още ли не е в затвора?


23 Януари 2022 14:13 | ���. K������� ������
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

първо хунтата на мунчо е с предимство:)))


23 Януари 2022 15:08 | До дебила К
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

Охоо и дебила с ник"К" се появи, поради что се срамиш да си признаеш, че си дошъл в Благоевград от санданските села, назначен си от герберастите на държавна хранилка, живееш в панелка в краен квартал и още носиш цървули???
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар