Борисов: Моля, Слави да почне да си прави правителството 

08 април 2021 05:48   3 коментара   5145 прочита


  

Бойко Борисов е готов да предложи на страната нов вариант за управление, но смята, че той няма да бъде приет. Затово предлага на Слави Трифонов да почне да си прави правителство. 

Борисов дори обяви, че "10-20 депутати" от ГЕРБ ще подкрепят правителството. 


 
„С чест и гордост можем да кажем, че сме си изпълнили абсолютно всички ангажименти и обещания, които сме поемали през тази година. Затова ние с нашия опит и експертиза и с 10% пред следващия, убедителна победа, сме длъжни заради нашите избиратели да предложим вариант за управление“, категоричен е Борисов, предаде БНР. 

Според него нови избори не са добър вариант. Той коментира втората политическа сила след изборите - партията „Има такъв народ“: 

„С над половина милион избиратели колегата политик Слави Трифонов трябва да излезе и да си поеме отговорност. Дали е първи, или втори в случая няма никакво значение. Ние ще предложим, те няма да го изберат и ще дойде той наред. Затова най-колегиално го моля да почнат да си правят състава на правителството, мнозинството, кой ще е председател на парламента, на комисиите, министри, зам. -министри, областни управители. Това е много тежка, сложна задача и изисква определено време“. 

3 коментара
08 Април 2021 10:34 | Доктор Хаус
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Тепърва много ще се молиш, тикво. Молбите ти няма да помогнат, отиваш в затвора.


08 Април 2021 12:31 | Ха
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

И кво са, ГЕРБ нямат депутат от Благоевград


08 Април 2021 15:08 | Teo
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Ииии да питам... тоя пък като какъв се моли? Или молбата му е по скоро опит да се разпорежда? Алоуууу... ма ти вече си никой бре! Можеш да се разпореждаш на простата кърджалийска пОтка!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар