Б. Борисов за проблемите в ГЕРБ и кой е новият шеф на Парламентарната група

28 март 2019 10:50   2485 прочита


Шеф на ПГ на ГЕРБ ще бъде Даниела Дариткова. Това обяви на брифинг в централата на ГЕРБ след подписването на споразумението със СДС за съвместно явяване на изборите за Европейски парламент лидерът на ГЕРБ и премиер на страната Бойко Борисов.

„Тя е уважавана от партията, доктор, човек с качества. Тя може да контролира групата. До края на дена щя кажа и кой ще замени г-жа Цачева. Искам да направим всички проверки, за да не излезе нещо, което да ни накара да връщаме кандидатурата. Още в Брюксел ви казах, че ще има тежки наказания”, заяви той. „Напуснаха се много важни постове и ключови за ГЕРБ. Цветанов беше председател на ПГ, председател на комисия, депутат.

В историята няма толкова тежки санкции, които са наложени в една партия. Ако и другите партии действаха така, нямаше какво да си приказваме по тази тема. Надявам се утре сутрин да се гласуват оставките и назначенията”, каза още Борисов. "По-тежки санкции от тези не мога да си представя. Дали Цветанов остава в ГЕРБ - това е работа на структурите, а те си го искат. Аз вярвам на Цветанов. Но 7 дни нямаше медия, която да не държи от сутрин до вечер тази тема.

Blitz.bg

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар