Ќовините на югозападна Ѕългари€
“рагеди€: ÷€ло семейство повито в черно! ƒвама брат€ и бременна жена загинаха под свлачище ”жас€ващо! Ћицето на красива моделка бе изпепелено от етерично пачулиево масло (—Ќ»ћ » 18+) ѕолезно е да прочетете! 20 правила за етикет, които вс€ка дама тр€бва да знае
   –егистрац舫абравена парола

јдминистративната тежест при учителите ще бъде облекчена, обещаха от ћќЌ


10 септември 2018 10:03   1393 прочитаЌаредба на просветното министерство предвижда намал€ване на административната тежест за учителите. ѕреподавателите ще бъдат облекчени по отношение на бумащината. “ова за€ви пред ЅЌ– заместник-министърът на образованието “ан€ ћихайлова.

„ѕрекалено многото писане и наличието на гол€ма бумащина наистина се отраз€ва изключително негативно по отношение на работата на един учител. ¬ Ќаредбата за общообразователната подготовка да се промени видът на годишното тематично разпределение, необходимата информаци€, но да не създава трудност при разработването му", коментира т€.

,,¬ключва разпределението на темите в съответните урочни единици по учебни седмици, и това ще е информаци€та, ко€то тр€бва да се попълни преди началото на учебната година. „аст от методическата дейност на учител€ е планирането и подготовката на урока, т.е. годишното тематично разпределение е планирането на работата за усво€ване на учебното съдържание през учебната година, за конкретен клас, по конкретен предмет“, завърши ћихайлова, пише novini.bg.

—. ѕетров

ќще за: нареджа  намал€ване  тежест ќще от: Ѕългари€ и св€т

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.