Борисов: В АПИ не се знае кой колко е занесъл в торбичката на Радев 

23 юли 2021 06:05   5 коментара   4631 прочита


  

 В АПИ не се знае кой колко е занесъл в торбичката на Радев. Това коментира Бойко Борисов. 

В момента служебните имат за задача да източат Българската банка за развитие с необезпечени кредити. Това каза експремиерът Бойко Борисов. Той отиде в района на община Годеч, за да подкрепи пострадалите жители на няколко села, които останаха без покриви след торнадо. В града Борисов посети изложбена зала, а заедно с него бяха Младен Маринов, Николай Нанков. 


 
Борисов поясни, че кредите са за уж новоразвиващи се фирми, но без никакви гаранции. "В АПИ уволняват и спират строителството. Те са забравили, че са назначили някого, не се знае кой колко е занесъл в торбичката на Радев, и сега изчегъртаха свои хора", каза Борисов. И призова Румен Радев да каже дали има разплащане към приятелски фирми, какъвто бил мотива за рокадите в АПИ от преди дни направени от регионалния министър Комитова, предаде "Монитор". 

Напомни, че магистрала "Тракия" е трябвало да бъде готова още за 1 юли, тъй като нямало нито един протокол за нарушения. "Да се надяваме, че "Тракия" ще я пуснат накрая на юли", каза той. 

По думите му сега ще има една година застой. Най-смешното било вече, че от служебния кабинет започнали да си чегъртат и свои хора, визирайки АПИ. "Действайте и не се плашете, ние идваме", каза още Борисов, шегувайки се с новото име на коалицията "Изправи се БГ. Ние идваме" на Мая Манолова. Междувременно местните от Годеч се оплакаха, че има слухове, че ще закриват полицията, пожарната в населеното място. 

След това Борисов продължи с обиколка из близките села в региона, за да види какви са пораженията върху къщите на хората. Попита защо МС с постановление не са отпуснали целево пари, а вместо това се занимават с глупости. Местните му докладваха, че има пострадали 17 къщи и разрушени две пътни отсечки. 

Борисов поясни, че ще види с какво може да помогнат и ще говори с кмета. Напомни, че преди при тях още на следващия ден отделяли пари при такива бедствия. Поясни, че може да отделят средства по малко за всички от партийната субсидия. 

След това попита пенсионерите дали са усетили добавките от 50 лева, като поясни, че като се върнат пак ще дават. 

Накрая поръча на кмета да изчака МС един ден. И ако не дадат нищо щял да събере Изпълнителната комисия, за да отделят 100 000 лева от партийната субсидия, за да дадат на хората. Бабите се оплакаха, че никой от властта не е дошъл. "Знаеш ли колко хубаво се ходи от МС до парламента, жълти павета", каза на свой ред Борисов. 

Накрая заръча на Нанков да намерят ремонтна бригада за едната баба. 

5 коментара
23 Юли 2021 08:44 | кой каквото повикал
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

Това е Борисов - загрижен за хората! Сега ще усетите грижата на новите варвари, които ви лъгаха и мамиха, но вие се хващате само на думи.


23 Юли 2021 09:40 | ?????
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

И първият "коментатор'' и Тиквата са БОКЛУЦИ!!!


23 Юли 2021 13:54 | Центъра
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Крадливата шайка герб ограби България. ФАКТ.


23 Юли 2021 14:53 | Vvv
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Мама ти дееба крадливото ниско интелигенто мутренско психично болно копеленце .....сума хора казаха че са ти плащали и че ти си пращал горанов да събира парите от божков и т. н и сега ти ли говориш за пари в пликове ...мръсник зароби ни за години напред.... съд и затвор боклук мутренски


23 Юли 2021 16:25 | Гадина долна
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Тоя ни срам, ни очи има - ако имаше Господ щеше да си го получи !!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар