СДВР за нападението по време на конференцията на ГЕРБ : Провокацията пред София Тех Парк е била страшна! 

05 август 2020 17:30   2 коментара   2401 прочита


 

От СДВР излязоха с нови данни за поредния опит за метеж, който сътвориха днес протестърите в София. Припомняме, че шепа хора се опита да прекъсне конференцията на ГЕРБ в София Тех Парк. Малцината протестъри, опитали се да нахлуят сред симпатизантите на премиера Бойко Борисов, обаче бяха спрени от охраната на мероприятието.    Ето какво съобщиха официално от столичната полиция:

Според данните до момента, през днешния днес са получени сигнали за множество действия, нарушаващи обществения ред. В района на София Тех Парк неизвестен мъж с медицинска маска и черна шапка с козирка е издърпал от ръцете на журналист мобилен телефон и го е изхвърлил. По същото време е възникнала физическа и вербална саморазправа със служител на Министерството на земеделието.

Мъж, намиращ се в района, се е оплакал за проявена агресия срещу него. Бенатова и Паунова, защо не записахте битата ми колега Ася от ГЕРБ? Предприети са оперативно- издирвателни действия за установяване на всички участници в инцидентите. Работата, включително и проверка на други противоправни деяния, продължава под надзора и ръководството на Софийска районна прокуратура. 

 

2 коментара
05 Август 2020 18:15 | Стефанов
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Ох, те горките - живи да ги ожалиш! Да не дава господ днеска да си член или провърженик на ГЕРБ. Дискриминация отвсякъде - бой на мероприятия, липса на работа, натиск от МВР и прокуратура, .. Абе, просто не е живот.


05 Август 2020 19:57 | Рошко
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Те поГЕРБиха България.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар