Корнелия ще подкрепи Слави 

10 април 2021 09:45   1 коментар   3126 прочита


 Претърпяхме тежка загуба, но сме ключов фактор в парламента, без чиито гласове не може да се състави правителство. Това заяви в първото си телевизионно интервю след парламентарните избори лидерът на БСП Корнелия Нинова. 

Нинова заяви, че БСП ще подкрепи Слави Трифонов: "ако предложи кабинет и му е необходима нашата подкрепа, ние ще дадем гласове", уточни тя в "Денят започва с Георги Любенов" по БНТ. 

Засега оставаме опозиция на ГЕРБ, каза още Нинова. 

Еуфорията, че моделът Борисов е съборен е прибързана – този модел е само разклатен, допълни тя. 

Нинова сподели, че в нощта на изборите първата й реакция е била да подаде оставка. "В нощта на изборите много хора ми се обадиха и ме посъветваха да не прибързвам, да премисля ситуацията", обясни тя. 

Според нея оставката й в този момент би била унищожителна за партията. "Оставка на председател на БСП сега означава три месеца ние да правим процедура за пряк избор, а тези три месеца са изключително важни и ключови за България. Трябва да прецениш в политиката с кое ще навредиш повече", каза лидерката на БСП. 

Искам да чуя мненията на структурите на партията, на ръководните места и на членовете. Бих искала да чуя какво им е мнението, къде сгрешихме. Това е целта на тези срещи, обясни Нинова относно срещите, които от левицата започват днес. 

1 коментар
10 Април 2021 20:14 | ������� РЕАЛИСТ
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

не си сваляи гащите преди слави да ти е наредил защото боико ще те грабне на готово. и ше те напне.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар