Новините на югозападна България
Воля! Жени е в инвалидна количка, но продължава да покорява върхове със силата на духа си  Полезно е да прочетете! 20 правила за етикет, които всяка дама трябва да знае Ужасяващо! Лицето на красива моделка бе изпепелено от етерично пачулиево масло (СНИМКИ 18+)
   РегистрацияЗабравена парола

Важно за строителите! Световна фирма представи ново поколение омазна хидроизолация в Благоевград! Дистрибутор става мощния строителен хипермаркет "Лотос 2002 - Стефан и Синове"


19 юли 2018 09:48   25424 прочитаВ Благоевград се проведе първата по рода си презентация на ново поколение Омазна хидроизолация. Събитието се състоя в строителен хипермаркет "Стефан и Синове", който се намира срещу "Метро " в областния център.

Собствениците на магазина Стефан, Методи и Благой Китанови и управителят Георги Георгиев бяха приготвили всичко необходимо за представянето на изолацията, и за да посрещнат подобаващо клиенти, гости и служители, които да се запознаят отблизо с новия продукт.

Омазната хидроизолация е част от продуктите, които предлага фирмата ТКК България ЕООД, която е част от словенска фирма със седемдесет годишна история. Компанията е един от лидерите на пазара за пяна и силикони.

Презентацията на Омазната хидроизолация беше направена от инж. Кирил Марянски и инж. Симеон Колекцов. Фирмата е избрала Благоевград, защото "Лотос 2002 - Стефан и Синове", е най-големият, доказан дистрибутор на строителни материали за Югозападна България. Самата омазна хидроизолация е ново поколение продукт на пазара, който съчетава достъпна цена и световно качество., казаха двамата представители на ТКК България. В лежерна и достъпна презентация те успяха нагледно да покажат всички предимства на новата хидроизолация.

Гостите на събитието имаха възможност лично да видят хидроизолацията, да получат брандирани тениски от фирмата "ТКК България" ЕООД и да опитат вкусни гозби, предоставени специално от собствениците на благоевградския хипермаркет.

Накрая всички аплодираха презентация и се зарадваха, че благоевградчани ще могат да се докоснат до такъв продукт, който ще промени из основи строителството.

Ст. Петров

 

Още за: презентация  поколение  изолация Още от: Бизнес

Добави/гласувай в Свежо   Сподели във Фейсбук Запомни    За печат   
Информационна агенция STRUMA.COM - първи в новините на югозападна България. STRUMA.COM е запазена марка и като независима медия няма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименования.