Важно! Обединена българска банка с нов клон и бизнес център в Благоевград

21 август 2019 10:02   29859 прочита


Новият клон е на бул. „Св. Св. Кирил и Методий“ и работи всеки делничен ден от 8.30 до 17.00 ч.

Обединена българска банка откри нов клон и бизнес център за клиенти на банката в Община Благоевград. Динамичното развитие на общината и засиленото партньорство на банката с представители на местния бизнес е сред основните мотиви за откриването на новия офис.

В новооткритата локация всички клиенти на ОББ могат да получат пълна и навременна информация за продуктите и услугите, които банката предлага. Клонът разполага също и с банкомат, на който клиентите могат да извършват самостоятелно някои от основните банкови операции. Самото офис пространство е съвременно оборудвано, осигурява удобство както за клиентите, така и за служителите на финансовата институция.

Служителите на новия банков клон и бизнес център в Благоевград са на разположение за различни видове консултации за пълния спектър от продукти на банката. При тях всички жители и гости на Община Благоевград могат да получат високо ниво на обслужване не само като физически лица, но и като бизнес клиенти на банката.

Развиването на клоновата мрежа на ОББ е след приоритетите на компанията, част от белгийската КВС Груп. Оптимизирането на клоновете има за цел да отговори на нуждите на клиентите и да посрещне адекватно всички техни финансови потребности. Желаещите да посетят новооткрития клон на ОББ в Община Благоевград са добре дошли на бул. „Св. Св. Кирил и Методий“ всеки делничен ден от 8.30 до 17.00 ч. Другият банков офис на ОББ в Благоевград пък позволява посещаването му не само през делничните дни, но и в събота. Клонът на ул. „Георги Измирлиев“ 7 остава с работно време всеки делничен ден от 8.30 до 17.00 ч., както и събота – от 10:00 до 16:00 ч.

П. Костов


Още за: клон   клиенти   откриване   банка   ОББ   Още от: Бизнес

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар