Ќовините на югозападна Ѕългари€
ѕолезно!  ултурни обичаи, с които да внимавате при пътуване в чужбина © —н.: iStock.comяжте повече банани и авокадо, ето защо “рагеди€: ÷€ло семейство повито в черно! ƒвама брат€ и бременна жена загинаха под свлачище
   –егистрац舫абравена парола

—тартира търгът за 800 млн. лв. за строителство на јћ "—трума" в  ресненското дефиле


26 август 2018 19:14   10210 прочитаѕрез следващата седмица ще стартира обществената поръчка за изграждането на лот 3.2 на јћ „—трума“ през  ресненското дефиле за над 800 млн. лв., за€ви председател€т на ”правителни€ съвет на јгенци€ „ѕътна инфраструктура“ инж. —ветослав √лосов в ефира на телевизи€ Bulgaria on Air.  райни€т срок за завършването на автомагистралата е 2023 година.

2024 г. е срокът за доизграждане на јћ "’емус". »нж. √лосов припомни, че преди седмица стартира строителството на участъка Ѕелокопитово – Ѕуховци в посока —офи€, който в рамките на година и половина ще бъде завършен.

».  алинков

 ќще от: Ѕизнес
ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.