"Креатив" - един европейски моден гранд в Благоевград! Топ есенни предложения в първата Премиум лимитирана колекция дрехи на Creative-bg.net

16 август 2019 09:25   29488 прочита


След огромния международен успех, който постигна с продажби в шест европейски държави, модният бранд Creative преминава на ново ниво и за първи път предлага на многобройните си фенове специално селектирана Премиум колекция с есенни модели в лимитирани бройки.

Както е известно, марката е популярна с това, че предлага най-новите модни тенденции на изключително достъпни цени. Продуктите на Creative се продават с огромен успех в България, Румъния, Гърция, Хърватия, Чехия, Македония, а от есента към групата сайтове на Creative се добавят и Унгария, и Сърбия.

Затова от бранда си поставят още по-високи цели - тази есен са подготвили трендсетъри в специална колекция на световно ниво, която ще позволи на почитателите им да са първите, които ще носят последните модни тенденции директно от световните подиуми. Селекцията е направена много внимателно - само най-доброто за топ-феновете на марката, като продуктите ще се предлагат в ограничени количества.

Колекцията Премиум Есен 2019 се предлага на специална секция в сайта и може да бъде разгледана тук: https://creative-bg.net/category/247/premium-kolektsia-esen-2019.html

Тази есен, според последните модни тенденции, моделите са изчистени, класически с елегантни кройки и фини материи.

Освен с Премиум есенна колекция, от бранда могат да се похвалят и с откриване на нов магазин в София през септември, което ще позволи на многобройните фенове в София да купуват всички модели на място. Магазинът ще се намира на топ-локация в Студентски град, като откриването се очаква в началото на м. септември и ще предложи на първите клиенти ексклузивни отстъпки за всички летни модели, които ще са с намаление до -80%.

Амбициите на управителя г-н Стаменов не спират дотук - целите на екипа за 2020 г. са да стартира онлайн магазини в цяла Европа, а физически магазини ще отворят врати във всички големи градове на България. Предстои и добавяне на luxury колекция с висок клас дрехи. И не само това - вече се работи по откриване на физически магазини и в съседните на България държави, с което марката Creative ще се нареди до утвърдените европейски грандове.

Creative-bg.net

Онлайн Магазин
https://creative-bg.net


Още за: Креатив   тенденции   колекция   Още от: Бизнес

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар