Новините на югозападна България
Снимка: ezine.bgСелска кухня! Друсан кебап  Бившият на Гала се къпе в милиони, а водещата издържа Стефан
   РегистрацияЗабравена парола

ДЗЗД „Лифт консулт“ ще поддържа асансьорната уредба и платформа за хора с увреждания в Благоевград


20 юли 2019 12:26   7252 прочитаДЗЗД „Лифт Консулт“ ще поддържа асансьорната уредба и платформата за хора с увреждания в Благоевград. . Тя се финансира от бюджета на Община Благоевград. Комисия с председател Силвия Михайлова, старши юрисконсулт „Обществени поръчки“ отвори постъпилата оферта на единствената кандидатствала фирма. Ценовото предложение, което е подала фирмата за извършване на поръчката, е 5 904 лв.

След преглед на всички документи детайлно, Комисията излезе с протокол, който обобщава, че ДЗЗД „Лифт консулт“ е представила всички изискуеми документи. Техническото им предложение за изпълнение на поръчката също съответства с техническата спецификация на Възложителя, в лицето на Община Благоевград. По този начин Комисията е класирала участника за изпълнение на поръчката.


К. Тодоров

 

 

 Още от: Бизнес
Добави/гласувай в Свежо   Сподели във Фейсбук Запомни    За печатВашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Кирилизация
<- ползвайте ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ако нямате кирилица

ИмеКоментар

Въведете кода от картинката

    
Информационна агенция STRUMA.COM - първи в новините на югозападна България. STRUMA.COM е запазена марка и като независима медия няма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименования.