Апартаментите на велосипедния бос Радослав Симонски отново на търг

19 април 2019 13:29   17504 прочита


Апартаментите на собственика на „Робифир - Байк“ Радослав Симонски отново са обявени на търг чрез частен съдебен изпълнител. Според данни, на които попадна репортер на Struma.com, жилищата се водят собственост на Радослав Симонски и Любима Симонска.

Цената на обектите значително е паднала, след като миналата година не се появи желаещ, който да ги закупи. Новата публична продан е за два недвижими имота в една кооперация. Първият е с площ от 130 кв. м и с първоначална цена 101 546 лв.

Вторият апартамент е 43 кв.м. и се предлага за 34 209 лв. И двата обекта се намират на ул. „Коста Босилков“ №3 в Благоевград. По- големият апартамент е на втория етаж и се състои от три спални, хол, кухня, трапезария, коридор и две бани. Гарсониерата е на тавански жилищен етаж и включва кухненски бокс, спалня и баня с тоалетна.

Върху недвижимите имоти и ма и наложени тежести като Договорна ипотека, възбрана, вписана в службата по вписванията в Благоевград, подновяване на Договорна ипотека и други, съответно от 2006г. насам.

Ц. Иванова

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар