Звездата на боксов клуб Пирин пак е №1

17 март 2017 09:07   6223 прочита


Състезателят на боксов клуб Пирин Благоевград Емануил Богоев спечели първо място на Държавното лично първенство по бокс в Пловдив. Богоев размаза конкуренцията в кат. до 56 кг. и спечели златен медал в първия кръг на първенството. На старта между въжетата в града под тепетата Емануил с единодушно решение на съдиите наказа представителя на клуб Чардафон Габрово Георги Гърбов.

В мача за първото място благоевградчанинът повтори упражнението и надигра по същия начин Благовест Кожухаров от НСА. Преди месец Богоев бе първи в своята категория и на Държавното лично отборно първенство, а сега на ринга в Пловдив затвърди тезата, че при отсъствието на титуляра в категорията Даниел Асенов, Емануил е без конкуренция.

Представянето на боксьора от клуб Пирин от началото на годината увеличава шансовете му за място в националния отбор, но не и в тази категория. При положение че се качи в по- горната, Емануил ще избяга от конкуренцията на Даниел Асенов, с който водят сериозна битка за титуляр в категория до 56 кг.

Марти Кирилов

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар