Tреньорът на Марек: Правим „Бончук“ непревземаема крепост

09 март 2024 12:44   6713 прочита
Снимка: startphoto.bg
Снимка: startphoto.bg


Снимка: startphoto.bg

Треньорът на Марек Танчо Калпаков похвали футболистите си след победата с 2:1 над Спартак (Варна). „Отдадеността и себераздаването на играчите правят така, че „Бончук“ да е непревземаема крепост. Искахме да излезем агресивни и да "вкараме“ публиката в мача.

За щастие, това сработи. Имахме шанса да вкараме първи гол. В края на първото полувреме имахме ситуация, в която можеше да поведем. Знаехме силата на Спартак – един от най-добрите отбори в групата. Съумяхме да им се противопоставим успешно", каза Калпаков, предаде БЛИЦ.бг.

"Второто полувреме не искахме да им даваме да влязат в игрови ритъм. Нашата идея беше след злощастния мач с Литекс, днес да победим на всяка цена и да се върнем към победите. Планът ни сработи“, продължи треньорът на Марек.

"Имаме идея да вадим поуки от всяка среща, ръководството успокои играчите. Ние продължихме с позитивните си игри и показахме удоволствие в играта. Искахме днес да се покажем сред най-силните отбори в групата. Не ни е на дневен ред класиране в елита, но отборът иска да побеждава всеки мач. Докъдето стигнем, дотам. Срещу дубъла на Лудогорец отиваме в Разград и ще опитаме да се надиграваме. Ако имаме шанс и късмет, ми се иска да победим отново“, завърши Танчо Калпаков.


Още за: Марек   стадион   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар