Спортика със свой човек в щаба на националния отбор до 19 години

01 септември 2015 12:36   9254 прочита


Радослав Креснички по стъпките на Емил Кърцелски. Наставникът на ФК Спортика Радослав Креснички ще бъде помощник треньор в националния отбор за девойки до 19 години. Бившият юноша на Пирин ще помага на Силвия Радойска в девическия представителен отбор на България. Това е втори специалист, който Спортика осигурява за национален отбор.

Пътеката прокара Емил Кърцелски, който бе селекционер на девойките до 19 години и след това на националния отбор жени. Емил вече се подвизава в Англия, където тренира деца. Креснички ще съвместява работата като треньор на Спортика и ще помага на Радойска. Освен треньор благоевградския клуб подсигурява националните гарнитури и със състезателки. Четири момичета, Криси Качулска, Инна Димова, Стефка Петкова и новото попълнение в отбора Илияна Бъндева са част от националния отбор за девойки до 19 години.

В същото време стана ясно и къде Спортика ще приема съперниците си в предстоящия шампионат при жените. Стадион Христо Ботев отново ще бъде арена на домакинските мачове на бронзовите медалистки. Първата среща е на 6 септември от 11.30 срещу новака в групата Бургус лейдис клуб от Бургас.

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар