Спортика Благоевград започна подготовка без капитанката си

08 август 2017 13:17   6573 прочита


Отборът на Спортика започна лятната си подготовка. Благоевградчанките наблягат на физическата подготовка, а като за начало се потят на уредите във фитнеса.

Старта на подготовката пропуска една от най- опитните футболистки Вени Дона Сърбинска. Всъщност нейното включване в тренировките е под въпрос, тъй като самата тя не е решила дали ще продължи да се състезава с екипа на Спортика.

Дни преди началото на подготовката между нея и треньора Радослав Креснички възниква спор, който води след себе си отказ на Вени да започне подготовка. Сърбинска е национален състезател с голям опит и нейното отсъствие ще се отрази на клуба.

В отбора все пак има опитни момичета, като Веси Махлелиева и Вероника Гоцева. На тях ще се разчита да израснат младите, които в Спортика са в изобилие. От този сезон Спортика ще има свои състезатели настанени в Спортен комплекс Пирин.

Две стаи, в които ще живеят четири момичета, са предоставени на Спортика. Ръководството на благоевградския клуб потвърди пред БФС, че ще участва в първенствата за всички възрасти при дамите. Жребият за първенството при жените ще се тегли на 11 август.

Марти Кирилов


Още за: Спортика   подготовка   фитнес   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар