Солена глоба за Тони Костадинов, Орлин Старокин мина по тънката лайсна

08 ноември 2016 17:20   6003 прочита


Дисциплинарната комисия към БФС обяви наказанията за провинилите се в изминалия кръг футболисти. Полузащитникът на Пирин Антон Костадинов ще запомни своя мач номер 202, след като в него получи пети жълт картон, а глобата за него наистина е солидна, 1250 лв. Лукчето ще пропусне следващия мач на орлетата, в който тима ще гостува на Черно море. Глобата е жестока, а поводът за нея е реакция на Костадинов към съдията Тихомир Алексов, при едно от поредните му безумия, които сътвори във вреда на Пирин.

Дисципа бе много по милостив към Орлин Старокин, като го наказа за един мач и глоба от 300 лева. Всъщност Старокин изобщо не трябваше да бъде наказван, тъй като само Алексов видя нарушение в изпълнението на задна ножица. Срещу двойката футболисти на Пирин, Черно море също отговаря с двама наказани за предстоящия мач във Варна.

Георги Иванов ще бъде лишен от услугите на Бубакар Камби и Ондрей Сукуп, които са без права за един мач и глоби съответно 1250 и 250 лв. За боя който си спретнаха родения с Добринище Илия Мунин и Матиас Курьор, комисията е категорична, 5 мача вън от терените и по 1200 лева глоба. Това означава, че Курьор няма да играе срещу Пирин, след две седмици когато орлетата гостуват на Локомотив Горна Оряховица.

Марти Кирилов


Още за: глоби   Пирин   тони костадинов   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар