Септември Симитли излиза за първа победа, от групата отпаднаха наказаните Лулейски и Петков

30 юли 2015 16:54   3889 прочита


Отборът на Септември Симитли направи последна тренировка преди първото си домакинство за новия сезон срещу Локомотив Горна Оряховица. Наставникът Йордан Боздански определи групата за мача, като в нея не попадат наказаните Димитър Петков и Анатоли Лулейски. Дисциплинарната комисия към БФС лиши двамата от право на игра в един мач и глоба, съответно 75 лв. за Петков и 125 лв. за Лулейски.

Двамата футболисти получиха червени картони в мача срещу Верея в Стара Загора. За мача срещу Локомотив Зико ще трябва да прекроява състава, заради отсъствието на двамата. Радостната новина за треньорския щаб е напълно възстановеният от травмата Методи Илиев. Двубоят с Локомотив Горна Оряховица е в събота от 18.00 часа на стадион Арена Крупник. Домакините са настроени за реванш, след онова 0:3 в края на миналия шампионат, с което симитличани отстъпиха пред претендента за влизане в А група.

Главен съдия на предстоящия мач е Мартин Александров, син на бившия шеф на съдийте Борислав Александров. В този мач ще му помагат Петър Стойчевски и Светлин Симеонов, а четвърти рефер е Адриан Петров. Работата им ще наблюдава първата българска международен съдия Галина Донева.


Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар