Пирин се подсилва с футболист от Италия

18 юли 2017 11:48   9923 прочита


Отборът на Пирин продължава със селекцията, та дори и малко закъсняла. В края на миналата седмица треньора Милен Радуканов обеща, че до няколко дни ще има нови футболисти на проби. Единият от тях най- вероятно ще бъде бившият младежки национал Радослав Кирилов.

Талантът от Симитли е в родината си и все още няма отбор, в който да продължи кариерата си. За напредналите разговори и за постигнатото на практика споразумение между двете страни разкриха хора от лагера на Септември от родния град на играча Симитли. Там той поддържа форма това лято в очакване на подходящи оферти. 25-годишният Кирилов се подвизаваше през пролетта в Берое.

Преди да се върне в родината през 2016 г., изкара 8 сезона в Италия. Кариерата му стартира в юношеската формация на Римини, през 2010 г. подписа договор с елитния Киево и сложи капитанската лента на дублиращия тим на летящите магаренца, но така и не стигна до представителния отбор. След това последователно е преотстъпван в Лумедзане, Карпи, Венеция, Кремонезе, Зюдтирол. Кирилов е бивш младежки национал.


Още за: Пирин   футболист   Италия   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар