Пирин разби Миньор в първия бараж за „Елитна“ до 17

27 май 2015 11:53   539 прочита


Юношите младша възраст на ОФК Пирин победиха с 4:1 Миньор Перник в първия бараж за влизане в „Елитна“ група до 17 години. Момчетата на треньора Венцислав Гочев нямаха особено големи проблеми със съперника и се класираха за следващата фаза.

Изненадващо гостите поведоха още в третата минута, след груба грешка в центъра на отбраната на зелените. От нея се възползва Марков, който преодоля технично стражата на благоевградчани. Те бързо се съвзеха и до края на полувремето вече водеха с два гола . В 7-та минута Бояджиев бе изведен сам срещу вратаря и мушна топката покрай него изравнявайки резултата. В 15-та Христо намери добре отбита топка при един корнер и я прати в левия ъгъл за 2:1. В 31-та Калчунков бе точен с хубав удар по диагонала давайки солиден аванс за Пирин.

През втората част гостите се опитаха да натиснат, но не стигаха до голови положения. В края на мача Стойков бе точен за крайното 4:1 с плътен удар в сглобката на вратата.

Пирин среща в следващата фаза Марек 2010 Дупница, като срещата ще се играе в събота, отново от 10:30 на базата в с. Рилци.

Димитър Христов


Още за: юноши   възраст   ОФК Пирин   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар