“Пирин” /ГД/ привлече първото ново попълнение М. Газиев-Газа от третия опит

20 юни 2011 00:16   11470 прочита
Мартин Газиев си спечели прякора Газа с изявите си в “Локомотив” /Септември/
Мартин Газиев си спечели прякора Газа с изявите си в “Локомотив” /Септември/


Мартин Газиев си спечели прякора Газа с изявите си в “Локомотив” /Септември/

Ръководството на “Пирин” /ГД/ направи трети опит да привлече футболиста Мартин Газиев и най-после успя. Той бе представен като първото ново попълнение на неврокопчани от изпълнителния им директор Иван Близнаков. Юношата на “Локомотив” /Пд/ беше трансферна цел на южняците преди 3 години, когато тогавашният наставник Йордан Боздански го поиска в отбора. Роденият в с. Абланица играч дори проведе почти цялата предсезонна подготовка с пиринци.

Сделката обаче пропадна заради неуточнените взаимоотношения между Газиев, пловдивчани и “Брестник”, където бе ритал за последно. 12 месеца по-късно полузащитникът отново дойде в Гоце Делчев и се разбра с шефовете на “Локо” /Пд/, но удари на камък с управата на “Брестник”. От там поискаха непосилна сума за да се откажат от претенциите си към футболиста. Сега и последната пречка отпадна, след като Газиев навърши 23 г. миналата седмица и стана свободен агент.

Докато бе извън професионалния футбол състезателят за кратко обличаше фланелката на “Бистрица” /Абланица/ в пиринската бундеслига. После премина в третодивизионния “Бенковски” /Пазарджик/, където носеше капитанската лента, а за последно носеше екипа на друг член на Югозападна “В” група - “Локомотив” /Септември/.

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар