Петричанката Лили Костова и отборът и Медик Конин с равенство на старта на Шампионската лига

23 август 2017 13:47   3392 прочита


С нулево равенство започна участие си в груповата фаза на Шампионската лига при жените, полският шампион Медик Конин, в чийто редици играе Лиляна Костова. В Белфаст полякините направиха 0:0 срещу Шелбърн, като пределно трябва да съжаляват за изпусната победа, тъй като имаха няколко чудесни възможности да отбележат гол във вратата на ирландките.

Лили Костова бе най-активната състезателка на Медик, имаше три възможности за вкара гол, но ударите и минаха в страни от вратата. Петричката футболистка получи и жълт картон, за реплика към съдията. Бившата състезателка на Спортика Благоевград сподели, че не е доволна от своето представяне и това на своите съотборнички, а загубата на две точки поставя Медик пред тежкото изпитание до края на груповата фаза да спечели две победи.

На 25 август Медик играе срещу представителя на домакините Линфийлд Северна Ирландия, а три дни по - излиза срещу фаворита в групата късно финландския ПК - 35 Вантаа. В първия мач в групата финландките победиха Линфийлд с 1:0.

Марти Кирилов

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар