Отборите на Академик и Пирин направиха волейболен спектакъл

10 октомври 2015 15:52   5079 прочита


В Благоевград отново се игра истински волейбол на ниво мъжки отбори. Контролната среща между Академик Благоевград и Пирин Разлог зарадва и най- претенциозните фенове на тази игра в злата на ЮЗУ. Това е първа проверка за двата тима преди старта на първенствата в Суперлигата и Висшата лига на България.

Победата очаквано спечелиха гостите от Разлог с 4:2. По предварителна договорка между клубовете бяха изиграни 6 гейма. Гостите от Разлог, който бяха изведени от новия треньор Иван Дурев имаха в редиците си далеч по- опитни състезатели, като Благовест Катранджиев, Костадин Гаджанов, Евгени Григоров и Петър Каракашев. Това определено даде отражение на крайния резултат.

Домакините обаче се противопоставиха в голяма част от мача и имаха своите силни моменти, особено във втория и четвъртия гейм, които спечелиха. Малкият опит и младостта на отбора попречиха на Академик да вземат поне още едни гейм. Въпреки загубата наставникът на домакините Николай Алексиев остана доволен от контролата и обеща още силен волейбол за любителите на този спорт в града.

Лъчо Петров


Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар