Ќовините на югозападна Ѕългари€
”жасна истори€! 17-годишно момиче изтезавано, дрогирано и застав€но да проституира след интервю за р... «ам. здравни€т министър об€ви важна новина за лечението на тежко болни пациенти Ѕрутално! √ореща сватбена фотосеси€ в јги€ Ќапа
   –егистрац舫абравена парола

Ќападател€т »л. ћицански тренира с ¬ихрен


11 януари 2017 11:37   1742 прочита¬ихрен стартира новата 2017-а с 19 футболисти. ¬сички играчи се €виха на сбора. Ќай-интересната фигура в тима е санданчанинът »лиан ћицански, който наскоро разтрогна договора си с Ћевски, съобщава Sportal.bg. “ой ще поддържа форма временно със съгражданите си, докато си намери нов клуб от по-високо ниво.

Ћични проблеми спр€ха единствено леви€ бек »ли€н ћитрев, но днес и той тр€бва да се включи в подготовката. ¬ отбора се върна и »ли€ ƒлагонски. Ќападател€т доскоро бе част от тима на Ѕорислав (ѕървомай), но напусна третодивизионни€ отбор. Ўефът “ерзийски почерпи футболистите вчера с плодове и сокове и им за€ви, че м€стото, което заема отборът в момента, не отговар€ на традициите на ¬ихрен.

ћ. »ванов

ќще за: »л. ћицански  ¬ихрен  сбор  договор ќще от: —порт

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

 –еклама

   
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.