Компенсации към немския "Шалке" блокира картотекирането на играч в “Пирин” /ГД/

28 юли 2011 00:16   10168 прочита
Камен Хаджиев
Камен Хаджиев


Камен Хаджиев

Неизплатени компенсации към германските “Ватеншайд” и “Шалке” блокираха картотекирането на Камен Хаджиев в “Пирин” /ГД/. Бившите клубове на родения в с. Кочан футболист настояват да им бъдат преведени фиксирани от европейското законодателство суми, което ще позволи на преминалия през детско-юношеските им школи състезател да играе на друго място.

Новината излезе наяве, след като изпълнителният директор на неврокопчани Иван Близнаков се върна от София, където беше да картотекира футболистите за новия сезон в Западна “Б” група. Камен Хаджиев за момента може само да тренира с нашия отбор, но не и да играе в официални мачове, заяви Ив. Близнаков.

До 30 юни намерихме вратичка и разчитахме на услугите му, което вече не е възможно. Търсените пари от “Ватеншайд” и “Шалке” са много, дори и за немските стандарти. Единственият, който може да преговаря с клубовете за облекчаване на условията, е мениджърът на Камен. Запознахме го с проблема своевременно, но все още нямаме желания резултат, допълни Ив. Близнаков.

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар