Футболистка на Спортика отиде на мач в Македония с бус, прибра се с линейка

25 септември 2017 20:09   18123 прочита


Националката Габриела Янева получи тежка контузия по време на приятелският мач между отборите на Саса Каменица и Спортика Благоевград. Нападателката на клуба гост получи удар в главата и бе закарана с линейка до границата, от където я пое втори автомобил на спешна помощ, с който пропътува разстоянието от ГКПП Станке Лисичково до болница Пулс в Благоевград.

Прегледът на лекар специалист е установил комоцио на Янева, но утре тя ще бъде изписана от лечебното заведение. Неприятният инцидент се разигра по време на контролата, в която Спортика бе пълен господар на терена.

Момичетата на Радослав Креснички вкараха 8 гола във вратата на Саса, чийто треньор е бившият юноша на Пирин Зоран Златковски. Още дузина пропуски направиха благоевградчанки, за които четири попадения вкара Вени Дона Сърбинска. По-любопитното, е че името си сред голмайсторките записа 11-годишната Петя Манова.

При гола на петокласничката настъпи бурна радост в редиците на Спортика, а Петя бе понесена на ръце от своите съотборнички. Инцидентът не успя да помрачи доброто настроение и на терена и на трибуните. Той обаче създаде доста главоболия на президента на Спортика Искрен Мазнев.

Марти Кирилов

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар