Десподов вкара на Олимпиакос, но това не стигна на ПАОК

20 февруари 2024 22:10   2863 прочита


Кресненецът Кирил Десподов вкара единственото попадение за ПАОК в дербито с Олимпиакос. Двубоят се разви изключително неприятно за солунския тим. В крайна сметка битката завърши с поражение с 1:4 за българина и отбора му.

По този начин „двуглавите орлите“ пропуснаха възможността да изместят АЕК (Атина) от лидерската позиция в Супер Лигата на Гърция.

В същото време гостите от Пирея вече са само на три точки от челната тройка, предаде safenews.bg.

Българският национал бе титуляр за своя тим и първо получи жълт картон след около четвърт час футбол на „Тумба“. След това Фран Наваро вкара първия гол за вечерта, давайки аванс на Олимпиакос в 29-ата минута, но точно 10 след това Десподов изравни – 1:1.

След почивката обаче всичко рухна за домакините, които допуснаха три безответни гола и загубиха. Точни бяха Даниел Поденсе в 54-ата минута и Аюб Ел Кааби на два пъти между 83-ата и 90-ата. ПАОК е втори в класирането, докато Олиимпиакос е четвърти.

В сряда на Десподов и съотборниците му им предстои реванш срещу Панатинайкос в полуфиналите на турнира за Купата на страната. Първата среща завърши с победа на „детелините“ с 1:0 като гост в Солун, а сега двата тима ще играят ответния двубой в Атина.


Още за: десподов   ПАОК   гол   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар