Децата на Пирин с тежка загуба у дома

26 май 2015 14:25   7077 прочита


Децата на ОФК Пирин загубиха с класическото 0:3 в първата си среща от Републиканското първенство по футбол във възрастта родено до след 2000 г. Орленцата на треньора Васил Петров играха достойно на стадиона в с. Рилци, но малшанс пред гола не им позволи да се представят по-убедително.

Още в 14-та минута гостите поведоха с далечен изстрел на Иванов, който проби през центъра на отбраната. Орлетата отговориха с хубава атака и опит за прехвърляне на вратаря на гостите на Дончев, но топката мина над гредата. В 27-та минута стражът на Пирин се засуети при една центрирана топка, и за малко да си отбележи автогол, но кълбото се спря в гредата. След половин час игра Митев имаше възможност да отбележи и изравни резултата, но ударът му с глава мина покрай вратата. Най-чистото положение за Пирин пропусна Божинов, който стреля опасно по диагонала. Мачът можеше и да се развие по друг начин, ако главният рефер М.Пенев беше изгонил Езедине от гостите, който направи рядко срещано по бруталност нарушение.

През втората част зелените хвърлиха всичко напред, но за съжаление бяха сразени на контраатака, като в 43 мин. точен бе Василев, а в 50-та минута Михалков се разписа с глава при едно центриране от ляво.

Шансовете на Пирин да продължат в следващата фаза са минимални, тъй като предстои и втори мач - гостуване на "Герена".

Д. Христов

 


Още за: Децата   Пирин   дома   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар