Благоевградчанин се грижи за физическата подготовка в школата на ЦСКА - София

04 август 2017 12:24   5597 прочита


Благоевград извади още един специалист запознат с тънкостите на физическата подготовка на спортистите. Роденият в областния център Марио Митев се грижи за кондицията на всички юноши в школата на ЦСКА- София. Марио е син на бившия футболист и треньор в Пирин Добромир Митов. Младокът прекъсна рано футболната си кариера, след като игра за юношите на Пирин, а след едногодишна специализация в САЩ вече трупа стаж в школата на армейците.

Митев младши тръгва по пътя на доказалите се вече треньори по физическа подготовка Чудомир Чокаров, Антон Иванов и Антон Дончев. Тримата вече натрупаха солидни визитки, като Чокаров вече няколко години работи с голям успех в шампиона на Азърбейджан Карабах. По всичко личи, че и Марио е тръгнал по същия път. Главният мениджър на ЦСКА- София Стойчо Стоилов е дал пълен картбланш на младока да подготвя бъдещите звезди на червения клуб.

Марио в момента е в Банско, където заедно със своя баща Добри Митов тренират юношите до 17 години на ЦСКА- София, които са на лагер в курортния град. След 12 дневния лагер с юношите старша възраст, Марио продължава престоя си в Банско, който ще продължи почти до края на месеца, като след 17- годишните идват и юношите до 15 години, които също ще тренират и ще играят контролни срещи.

Марти Кирилов


Още за: подготовка   школа   ЦСКА   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар