Бербатов се маха от Монако?

26 април 2015 17:59   10007 прочита


Благоевградчанинът не ще да търка пейката след завръщането на Фалкао в отбора

Димитър Бербатов почти сигурно няма да поднови договора си с „Монако". Контрактът на Бербо изтича на 30 юни 2015 година и след това той ще си търси нов отбор, гласят последните слухове около нашия. Треньорът на монегаските все повече разчита на младия Антони Марсиал в нападение, а при очакваното завръщане на Радамел Фалкао на „Луи II" съвсем няма да остане място за нашия на терена. За 34-годишния Бербо вече има оферти от Турция и Гърция, а не е изключено да поеме и към Мексико или Щатите, където често отиват застаряващите звезди от Европа.

Димитър Бербатов остана резерва и в двата сблъсъка от четвъртфиналите в Шампионската лига с „Ювентус". „Старата госпожа" отстрани французите след успех у дома с 1:0 и нулево равенство като гост. Треньорът Леонардо Жардим предпочете да заложи в нападение на 19-годишния младок Антони Марсиал, вместо на 34-годишния българин. Това изобщо не се харесва на нашия, който напоследък често си изпуска нервите. В мача от първенството срещу „Рен" (1:1) Благоевградчанинът за пореден път се ядоса на Жардим, който реши да го смени. При напускането си на терена Митко си изкара мъката върху четвъртия рефер и го напсува.

През лятото в „Монако" ще се върне колумбиецът Радамел Фалкао, който не е желан в „Юнайтед", а оферти от други клубове няма. При това положение за Бербатов съвсем няма да остане място на терена.

Носят се слухове, че той вече е обявил пред мениджъра си Емил Данчев, че не му се стои в отбора и няма намерение да преподписва договора си, който изтича на 30 юни 2015 година. Още повече че „Монако" не спечели нищо през тази година, а не е и сигурно дали догодина отново ще участва в Шампионската лига. В момента тимът е на трето място в Лига 1, което дава право на участие в най-силния европейски турнир, но „Олимпик" (Марсилия) и „Сент Етиен" са само на две точки зад монегаските, пише "Всеки ден". Вече се заговори, че оферта за Бербатов има от „Галатасарай". Турският гранд отдавна иска да го привлече и шефовете щели отново да направят нов опит да го докарат край Босфора. Гръцкият „Олимпиакос" също има апетити към българина.

Другата перспектива е да потегли към Мексико или Щатите, където често отиват застаряващите звезди от Европа. Носят се слухове, че той сериозно обмисля такъв вариант, тъй като отвъд океана не жалят средства за заплати на играчи.


Още за: барбатов   фалкао   Монако   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар