Ќовините на югозападна Ѕългари€
«а да сте красиви: “–» съставки в кафето си и ще започнете... “рагеди€: ÷€ло семейство повито в черно! ƒвама брат€ и бременна жена загинаха под свлачище  расавица! ћъжете въздишат по √ришовата Ќикол
   –егистрац舫абравена парола

» съпругата на арестувани€ в ѕловдив полицейски шеф работи в системата на ћ¬–


12 октомври 2017 10:18   1794 прочита

—нимка: ћарица.бг
—нимка: ћарица.бг


—нимка: ћарица.бг

—ъпругата на арестувани€ вчера зам.-началник на “рето районно в ѕловдив —то€н ѕавлов, хванат да помага на телефонни измамници, също работи в системата на ћ¬–, съобщава ћарица.бг, като се позовава на свои източници. ƒълги години јс€ ѕавлова е била технически служител в  ј“, като е обслужвала гражданите на гишетата.

ѕреди около година т€ преминала на деловодителска работа в една от службите за сигурност под тепетата. „енгетата в ѕловдив все още не могат да пов€рват, че техни€т колега —то€н ѕавлов е могъл да лепне такова петно на полици€та.  акто ћарица.бг писа, зам.-началникът на “рето –”ѕ е бил хванат от охранителните камери, докато е контактувал с ало измамниците.

ƒнес той е бил арестуван на работното си м€сто от служители на ¬ътрешна сигурност и е задържан за 72 часа. ѕреди да се издигне до зам.-намалник на участъка в  ърши€ка, павлов е работел в сектор „»здирване“, а след това като районен инспектор в същи€ квартал. ѕреди 5 години пред семейното жилище на ѕавлови в  ючук ѕариж б€ха опожарени двата им автомобила, които се водели на името на съпругата јс€./blitz

ќще за: съпруга  арест  —то€н ѕавлов  измамници ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

 –еклама

   
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.