Водачът на ГОРД Сл. Бинев: Бойко е боклук и шматарок с подарени победи и уговорени мачове

14 май 2012 00:20   74 коментара   30783 прочита
Ив. Кочев
Ив. Кочев "просълзи" множеството в залата


Ив. Кочев "просълзи" множеството в залата

Енергийният бизнесмен Д. Лалев оглави новата гражданска формация в Пиринско

43-годишният благоевградчанин Димитър Лалев е областният координатор на новата гражданска формация ГОРД /Гражданско обединение за реална демокрация/ на Слави Бинев в Пиринско. Той бе представен вчера официално в Благоевград лично от евродепутата Слави Бинев и Иван Кочев-Чомбе.

Занимавам се с частен бизнес в сферата на енергетиката и консултантските услуги, имам регистрирани фирми в Англия, а в Благоевград имаме офис на "Ню енерджи-Х.Д." в центъра на града, консултираме изграждането на фотоволтаични централи и други системи за производство на електроенергия от възообновяеми източници, представи се пред "Струма" Лалев. Връзката си със Слави Бинев и с идеологията на новото гражданско движение той обоснова с факта, че дълги години е бил областен координатор на Националния съюз по безопасност и охрана, представлявал е и две неправителствени организации и бил наясно със социалните и политическите проблеми на държавата. В община Благоевград все още няма сформирана структура, но се водят разговори с определени хора, надяваме се в близките седмици и месеци да има общински ГОРД, каза Лалев, но не пожела да цитира конкретни имена.

За пръв път излизам на трибуна, заяви Иван Кочев в артистична реч пред жители на община Петрич, събрали се в големия салон на читалище "Братя Миладинови" на първата в България среща на ГОРД с избирателите.

В президиума на трибуната седнаха световният шампион Станислав Недков-Стъки, архонтите Иван Кочев-Чомбе и Слави Бинев, бизнес дамата Поли Карастоянова, проф. Валери Стефанов и о.з. генералът тамплиер Румен Ралчев. Около 300 души, работници в обувна фабрика "Булгари" на Чомбе в село Коларово, негови приятели, жители на Първомай и Петрич, дойдоха да чуят какво ще кажат двамата архонти и съмишлениците им. В залата бяха и експредседателят на Българската футболна съдийска комисия Георги Камишев, бивш съветник от БСП - Петрич, и съпартийците му Иван Митушев и Илия Гутов.

30 години бях политически емигрант, 9 години не бях виждал майка си и баща си. Ако не беше паднала Берлинската стена, нямаше да си видя родителите, сега те са с насълзени очи, каза в речта си Чомбе. Никой от вас не знае, че аз имах премеждие с тая демокрация. Преди 20 години лежах 5 месеца и 13 дни в смъртна килия. Изкараха ме най-големият престъпник. Преди 17 години осъдих държавата на 100 000 лева.

Дадох ги на адвокатите да отидат на някой остров, защото не се огънаха, оповести Чомбе непознати факти от биографията си и призова: Ние от ГОРД няма да мълчим, няма да ни запушат устите. Не искаме да слушаме днешните властници, искаме те да ни предложат по-добър живот. Да получавате не по 300-500 лева, а 500 евро заплата. Ние, работодателите, няма как да дадем тези пари, защото държавата ни спъва от-до. Не мълчете, критикувайте вашите управници и вашите работодатели. Ако ГОРД спечели властта, критикувайте ни. В Петрич вие гласувате за едни и същи хора /Вельо Илиев-б.а./ четири пъти. За 20 години в Петрич са затворени 27 предприятия, обясни емоционално Чомбе.

Той артистично "забрави" името на премиера Бойко Борисов, разказвайки за предизборната им среща с бизнесмени в Петрич преди парламентарните избори през 2009 година: Докарахме премиера на среща в хотел "БАЦ". Негово Превъзходителство, кажете ми как се казваше този човек, хитро помоли от микрофона Иван Кочев събрата си архонт Слави Бинев да го подсети за името на Бойко Борисов, и продължи: Обърнах се към него, казах му, че в Петрич нямаме вода, и попитах следващият премиер ще оправи ли водата. Той ме отговори: Откъде знаеш, че ще съм следващият премиер? Ами знам, обади ми се една пророчица, на мен ми е кръстница леля Ванга. Измина време, а в Петрич нямаме и до днес вода. Три години управление на това правителство, всеки ден милиционерщина, държавните управници ни натискат. Лицата ни станаха мрачни. Ако архонт Бинев сега обещае пред вас, че ще оправи водата, и не си изпълни обещанието, аз ще съм първият му противник. Бъдете горди хора, приключи речта си Иван Кочев-Чомбе.

Архонт Бинев извика до него едно от децата, които държаха отстрани на пътеките знамена на ГОРД, за да илюстрира речта си. Иска ми се този млад мъж да не прилича на Бойко Борисов, да не се наслаждава на уредени мачове и подарени победи, заяви Бинев, сочейки момчето с байрака. След Закона за конфискация на имуществото следва национализация. Няма да се преструваме, че одобряваме действията на тези некадърници. Трябва да дадем пример на този млад мъж, за да не страда неговото поколение от същите проблеми като нас. Трябва да му дадем пример да не се огъва. Ние можем да загинем, но не може да бъдем победени, заключи Бинев.

Има три града, с които се гордее светът - Сан Франциско, Сан Паоло и Сандански, за това сме тук, в Македония. Яне Сандански се върти в гроба, като гледа как едни хора ни карат да бъдем роби! Някакви цървули искат да мислим, че са уникални, а са нищожества, с тези думи откри срещата в Сандански, проведена в конферентната зала на СПА хотел "Свети Никола", председателят Слави Бинев. Тръгнахме от Петрич, вторият град е Сандански, третият - Благоевград.

Тук живеят хора, които ценят повече свободата си от живота. Аз не искам управляващите да се фукат и да се радват на платени победи. Тук, в Македония, да обяснявам какво означава гордост, не е редно аз да го правя. Няма да се обречем на жертвени агнета в бунтарския район на България. За това тръгнахме от тук, от града на моя брат архонт Иван Кочев, познат като Чомбе. Готови сме да бъдем убити, а не да бъдем победени и непримирими. Моделът на управление на Бойко Борисов е да се кичи с незаслужени победи. Срещу това ще се борим, срещу тези боклуци и шматароци като Бойко Борисов, който е една злобна мутра.

Идеята е да говорим за бъдещето, защото зависи от нашето настояще. Сблъскваме се с неща, които аз не харесвам. Мен винаги са ме мразили и презирали, винага са се опитвали да ми вгорчат живота. Когато носих медали, ме наричаха каратист, изправих се срещу криминалитета, бях наречен мутра, а когато бе модерно да се правят пари, и това винаги ще бъде модерно в свободните държави, ме наричаха гаден богаташ. Не искам вашите и моето дете да приличат на премиера Бойко Борисов, да се фукат с незаслужени, подарени победи, да участват в уговорени мачове. Да празнуват политически победи, които са спечелили с плащане.

Ние неслучайно тръгнахме от тук, от Македония, по две причини - първо, защото това е бунтарският район на България, и второ, защото моят брат Чомбе никога не се е предавал. Аз смятам, че ние винаги сме били близки, поради това че сме били готови да бъдем убити, а не да бъдем победени. Вие искате да им внушите на вашите деца да бъдат непобедими и непримирими, но няма да можете, защото техните модели са шматки като Бойко Борисов. Истинският мъж е важно когато падне, да стане, да се изтръска, да измие кръвта и да продължи напред. Ние сме против да бъдем роби на хора, които ни ограбват, които крадат от нас. Аз няма да го допусна това да се случи на моите деца.

Законът за конфискацията е болшевишки закон, след него идва национализация. Той е направен да бъде използван като репресивна мярка за политическо разчистване на опоненти. Този закон първо трябва да започне с Цветелина Бориславова, Цветан Цветанов, Андрей Иванов... За кражба на една кокошка в затвора, ако подариш 700 декара в Банско, защото било объркано нещо в кадастралния план, е малко. Изведнъж се пръкна като бизнес дама номер едно Цветелина Бориславова. Аз съм бил в бизнеса, а изведнъж разбирам, че Цветелина Бориславова е станала уникален бизнесмен. Тя стана, след като нейният приятел бе назначен за главен секретар на МВР, и тогава достигна много високи върхове в бизнеса. Разви го, когато Бойко Борисов стана кмет на София.

Шефката на ЦИК, която е съдийка, има повече имоти от всички, които сте в залата. Тази жена е гений, между две-три дела да прави пари. Защо не излезе пред обществото да сподели този опит, в криза сме, да сподели пред хората как се правят пари, та и те да го направят. Времето на криза е време разделно. Не можем да допуснем некъдърници да управляват нашата земя за това, че Бойко е определил, че тя е негова собственост. Преди 10 дни се обявихме като партия и ни дадоха 1 процент доверие на хората и почнаха да ни питат сигурно ще влезете в парламента. Да вземем 4-5 процента ни стига. Ние трябва да вземем 98 процента и да покажем, че разумът надделява, а не некадърността.

Бих приел да ме рита полицейски ботуш, отколкото цървул. Управляващите са просто едни нищожества. След него

Румен Ралчев каза: Аз съм за хора на честта, заставам зад свободните хора, които помагат и се ползват с добро име. Ако някои бе ми казал преди няколко месеца, че ще се занимавам с политика, щях да кажа, че не е добре или ме провокира. След като говорим за свобода, нашето общество не отива на добре. В ГОРД съм, за да помогна за гордо изправяне на всички българи. В МВР и отбраната има много кадърни хора, които бяха извадени от системата, защото не се подчиниха на Цветан Цветанов. Има насаждане на страх у хората, а именно срещу този страх заставам аз. Искам да се чувствам спокойно и да се разхождам спокойно, ако детето закъснее с 40 минути от градина, аз да съм спокоен. Ако продължим да работим за този страх, ние никога няма да се отърсим от него. Създадената система може да ви изкара от равновесие. Да има контрол, но да живеем спокойно. Битието определя съзнанието, ние трябва да променим нашето съзнание, за да бъдем горди.

Да усетите себе си, да нарушите правилата и да се противопоставите на този ред, който е установен.


Още за: Д. Лалев   ГОРД   координатор   Още от: Политика

Принтирай статия
74 коментара
14 Май 2012 01:25 | до
Оценка:
63
 (
77
 гласа)

Aбе комунистически боклуци. И на Чомбе му измислиха историята че забогатял от богата гъркиня, и вие сте продукт на червената партия, дадоха ви да направите пари, а сега тръгнахте да правите и партий.


14 Май 2012 02:51 | 666
Оценка:
42
 (
50
 гласа)

ха, ха... и друг луд в новата партия! Не можем да им запомним имената вече! От 6-7 млн. БГ население /2млн. цигани, 2 млн. пенсионери и около 2 млн. активно трудово население/, партии никнат като гъби след дъжд!


14 Май 2012 03:32 | АЗ.
Оценка:
51
 (
69
 гласа)

и ЧОМБЕ И БИНЕВ ГИ Е СТРАХ ОТ ЗАКОНА ЗА КОНФИСКАЦИЯТА ЗАЩОТО СА НЕРЕДОВНИ ОТ ВСЯКЪДЕ, АКО ТИЯ ВЛЕЗАТ В ПАРЛАМЕНТА ТОВА ЩЕ Е ИЗЛАГАЦИЯТА НА ВЕКА ЗА БЪЛГАРИТЕ, СЛАВИ БИНЕВ Е МНОГО ТЪПО ПАРЧЕ.


14 Май 2012 03:46 | 1122
Оценка:
44
 (
56
 гласа)

ЧОМБЕ ГОВОРИ ПРОТИВ В. ИЛИЕВ ЩОТО ТОЙ НЕ МУ ПОЗВОЛЯВА ДА КУПУВА ИМОТИ В ПЕТРИЧ, АКО БЕшЕ ДРУГ КМЕТ ЧОМБЕ щЕшЕ ДА ИЗКУПИ ЦЕЛИЯ ГРАД, А ОТ КЪДЕ СА МУ ПАРИТЕ, СЕГА ЗА ТОВА ГО Е СТРАХ ОТ ЗАКОНА ЗА КОНФИСКАЦИЯТА.


14 Май 2012 04:46 | Да
Оценка:
39
 (
47
 гласа)

На Слави Бинев да не му се случи случка в скоро врреме. Бойковите хора пипат здраво и арогантно - не се отчитат пред никой, доказаха го като изчистиха доста кримки.


14 Май 2012 06:13 | диоген
Оценка:
51
 (
63
 гласа)

И Чомбе и Слави са боклуци Вятър ги вее на сива кобила


14 Май 2012 06:45 | честито
Оценка:
46
 (
60
 гласа)

Браво Кочев, браво овца селска, нова партия а ? Заяждаш се с Бойко ама тоя път го хвана цървен . Ти на кой викаш цървул бе селяндур смръдлив ?


14 Май 2012 07:03 | 111
Оценка:
43
 (
59
 гласа)

Ако има хора да тръгнат с тези водачи-БЪЛГАРИЯ СИ ОТИВА.


14 Май 2012 07:17 | ментаците
Оценка:
50
 (
60
 гласа)

Щом тоз разбойник, наркотрафикант, убиец и морално пропаднал тип Чомбе е в някоя партия, егати и политиката ни чака!


14 Май 2012 07:19 | 11
Оценка:
29
 (
33
 гласа)

Богата гъркиня не се жени за беден бълтарин


14 Май 2012 07:26 | Читател
Оценка:
34
 (
40
 гласа)

ДОКАТО ИМА ОВЦЕ ВСЕ НЯКОЕ ГОВЕДО ЩЕ СЕ ПРАВИ НА ОВЧАР


14 Май 2012 07:41 | слави боклука!
Оценка:
48
 (
56
 гласа)

Представете си що за политик е слави бинев, след като си позволява да нарича в медиите боклук действащия премиер! Само един истински БОКЛУК може да си позволи такъв език!!!


14 Май 2012 07:47 | Бог да пази България
Оценка:
35
 (
39
 гласа)

... явно има какво да ни се конфискува ..., щом като и партия тръгнахме да правим, за да го пазим ... тука здраво мирише ..


14 Май 2012 07:58 | анонимен
Оценка:
29
 (
31
 гласа)

ХАХАХА смях в залата..... егати смешните хора.


14 Май 2012 08:03 | 85576
Оценка:
19
 (
23
 гласа)

ОТКАЧАЛКИ.


14 Май 2012 08:15 | подгорец
Оценка:
26
 (
28
 гласа)

Тази мъстия Чомбе където е бил никой нищо добро не е видял и след себе си носи само провали. Тия за репресиите от комунистите да ги разправя на неговите шивачки. Чомбе си е продукт на комунистите и беше човек на ДС зад граница а сега си го пише като актив. Що търси тогава при генералите от ДС и все с тях се фука. А иначе Слави Бинев да знае, че още на старта направи много голям фаул, а именно с това че се заиграва с Чомбе и затова по-добре да се откаже, отколко на ди пръска парите на вятъра.


14 Май 2012 08:21 | ХХХЛ
Оценка:
40
 (
40
 гласа)

Чомбе, акъло ти е като на Гошо Белята. До вчера ходеше по площадо и на всеки срещнат обясняваше как си близък с Бойко Борисов, как преди малко сте се чули по телефоните, как ГЕРБ в Петрич и Митко Танев като твой съученик са твои творения, как ти дърпаш конците и пр. лакардии в твой стил. Преди това така беше с царя и НДСВ на които им даваше колите да се возят и после ги извози надолу, а по-преди пък беше едва ли не учредител на СДС с Желев и Костов. Не можещ да си седиш на село, защото и там не ти минават номерата и сега се чудиш къде да се наденеш. Ама да си сигурен, че вече идва времето когато ще се наместиш много добре, защото това просто е логично.


14 Май 2012 08:38 | градски
Оценка:
13
 (
19
 гласа)

Коалиция с Гергьовден, което значи Чомбе заедно с Гюпката.


14 Май 2012 08:43 | gord
Оценка:
21
 (
29
 гласа)

По-големи боклуци и шматароци от тези празнословни, глупави циркаджии не е имало, дано и да няма. С тази патологична логорея, циничен език и високопарен изказ умират още в зародиш. Жалки клоуни на нова арена, разсмиващи публиката, които никога няма да стигнат до купола.


14 Май 2012 09:18 | ха ха ха ха ха
Оценка:
26
 (
26
 гласа)

Малко ти беха шамарите дето яде в Биад едно време мутро такава Гледаш ли какъв предател си????? Волен те направи човек, изпратите в Брюксел, лапа 4 годинки без да си мръднеш пръста, а ти му се изтропка на главата и политика ще правиш, великия каратист без титла!!!!!


14 Май 2012 09:21 | БУХАЛ
Оценка:
18
 (
20
 гласа)

Tежките обиди срещу ДЕЙСТВАЩ ПРЕМИЕР говорят, че тези хора не владеят нервите си. Така ли ще управляват? Или БАШ АРХОНТЪТ Б. ХЮСЕИН О. им е дал карт-бланш? Ако нямат намигване от от 1400 ПЕНСИВАНИЯ аве WASH. DC, може да се срещнат челно с товарния влак.


14 Май 2012 09:21 | Аватар
Оценка:
19
 (
23
 гласа)

Чомбе го знам оште като ученик в Петрич, и тогава беше нагло и арогантно копеле !Ништо чудно оште тогава да е бил разработван от службите ! Сигурен съм че няма да види хаир от това което е откраднал


14 Май 2012 09:57 | градски
Оценка:
12
 (
12
 гласа)

Всяка нормална партия би се Срамувала и... ще внимава да не я свързват с Чомбе. Но акъла на Бинев/ архонтски стига за толкова, че да се огради със себеподобни. То и при Б. Б е така - никой по умен не може да е в обркъжението му.


14 Май 2012 10:00 | Гицка
Оценка:
18
 (
18
 гласа)

О- о -о неразумни юроде Чомбе, поради что се срамиш да се наречеш селянин от Долна Рибница?


14 Май 2012 10:00 | Избирател
Оценка:
18
 (
24
 гласа)

Чомбе е голям лъжец, особенно за миналото си, като се прави на жертва от Комунизма. Няма да го съсипвам в ефир, защото бяхме съученици и много добре го познавам в последствие и е добре сам да си напише истинската Автобиография, защото и без това хората не му вярват. С това си изказване само дразни запознатите и става за смях. Премиера, когото е избрат от нас-избирателите му, повече от 1, 3 милиона българи, трябва да защити неговата и нашата чест, като покаже на тези които го обиждат/и нас вкл. /със Закона за конфискация на незаконното имущество, защото този приет закон, накара много страхуващи се от Правителрството, да му станат опозиция, дори ис нови сдружения и партии. Както ГЕРБ се освобождава или сменява техни кадри, независимо от служ. им положение и партийна длъжвост, така и др. партии да го направят. Както мин. Цветанов пред Парламента поиска пълно раследване и показ на неговото и това на сем. му имущество, така и др. политици да го направят. Това е Справедливост и мъжка постъпк


14 Май 2012 10:09 | .
Оценка:
21
 (
23
 гласа)

СЛАВИ БИНЕВ Е ПО ЗАГУБЕН И ПО ГОЛЕМ УБИТАК И ОТ ЯНЕ ЯНЕВ. ТАКИВА НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ДОПУСКАТ В ПОЛИТИКАТА.


14 Май 2012 10:12 | СТОЯН
Оценка:
15
 (
15
 гласа)

Ъндърграунда пощуря. Алксей Петров се кандидатра за президент. Слави Бинев плати на Сидеров и замина за европарламента Сега иска сигурно да става министър председател .И защо не след като Бойко стана.


14 Май 2012 10:12 | Доктора
Оценка:
-10
 (
32
 гласа)

ГОРДИ са по голямата част от българите !!!Една малка кохорта от необразовани, злобни и криминални типове, взеха властта с измама и тероризират българския народ, а това е бандата на простия пожарникар!!!! В страната вилнее терор, насилие, несигурност и страх ! Пожарникарските боклуци губят, въпреки терора и купуването на гласове -вижте Кюстендил -народа вече се осъзнава и терора не го плаши, пожарникарските боклуци си отиват !!!!Всички свободни българи да покажем пътя към затвора на най новите, изедници на народа -Борисовци, Цветановци, Иванови, Цветелини и тем подобни крадци и боклуци !!!


14 Май 2012 10:17 | .
Оценка:
4
 (
28
 гласа)

ДОКТОРЕ ЛИЧИ СИ ЧЕ СИ ЗАКЛЕТ КОМУНИСТ, ПО СВЕСТНО УПРАВЛЕНИЕ ОТ ТОВА В МОМЕНТА НИКОГА НЕ Е ИМАЛА БЪЛГАРИЯ.


14 Май 2012 10:17 | Катя
Оценка:
13
 (
17
 гласа)

И Бойко и всички са дни и същи. Докато не се изметат от политикйата тези крадци, които само гледат да трупат милиони, България ще е винаги най-мизерната държава в ЕС и само ще ни заблуждават колко добре сме, даже сме и по-добре от гърците с 1000 евро пенсия.


14 Май 2012 10:25 | хирурга
Оценка:
13
 (
15
 гласа)

ГОРДИ сме, но нямаме нищо общо с измислената поръчкова партия на измислените бизнесмени, перачи на червени пари.


14 Май 2012 10:27 | Славе
Оценка:
-24
 (
30
 гласа)

От не му поцокате пилето на Чомбе?


14 Май 2012 10:31 | 11111
Оценка:
-6
 (
16
 гласа)

ГОРД е дъщерна партия на ГЕРБ .Това е положението
Кучето си лае-кервана си върви, а резултата е прах в очите ни


14 Май 2012 11:04 | Киро от Торонто
Оценка:
6
 (
16
 гласа)

До кога ще е този цирк със толкова различни клоуни на манежа само титли и пак титли та тапаци архонтите Чомбе и Бинев та накрая и тамблиер рицари и продажници пълни боклуци господа презиметесе на земята че ставате смешни що за хора сте а и Чамбе е един некадърен доностник от ДС който и къде е бил сам си знае да не го раздуваме сега защото един почтен човек не се кичи със титли а по делата се познава, а г-н Бинев е известен подлизурко и продажник той си знае защо не се откаже от хубавата си заплата защо не помогне на болните и гладните какво е направил досега абсолютно нищо само краде и лъже. Та господа презимяването за вас е най добре на този етап си имаме премиер и правителство което работи Бойко Борисов ще управлява България още дълги години.


14 Май 2012 11:15 | +?
Оценка:
10
 (
12
 гласа)

Поредните подставени перачи на откраднати от комунистите блага от народ и държава, правят поредната ЛЪЖЕПАРТИЯ целта на която е да бъде ОБЯЗДЕНО НАРОДНОТО НЕДОВОЛСТВО И ДА ПРОДЪЛЖИ ГОЛЯМАТА ИЗМАМА!!! И КАКВИ АВТОБИОГРАФИИ ВАДЯТ САМО-- ЛЕЛЕ МАЛЕ -ДЕМЕК ДА СЕ ЧУДИМ КАК СА ОСТАНАЛИ ЖИВИ!!?? ТА ТЕ АКО НЕ БЯХА ХОРА НА ДС-ДОСЕГА МЕСЕЧИНАТА ОТДАВНА ДА ГИ БЕШЕ ИЗПИЛА!! ДЕРЗАЙТЕ КОМУНИСТИ И МУТРИ - НАШАТА МАФИЯ РАЗКАЗА ИГРАТА И НА НАРОДА И НА ЕВРОПАТА!!! САМО В ГОСПОД НИ ОСТАНА НАДЕЖДАТА!


14 Май 2012 12:00 | Доктора до горните
Оценка:
-5
 (
19
 гласа)

доктор съм и съм горд, че произхождам от най антикомунистическата фамилия на окръга !!! Горд съм, че никога не могат да ме излъжат прости, необразовони и злобни, жалки човешки същества, като пожарникарските боклуци !!!След време историците ще пишат в най новата ни история, че управлението на мутрите от ГЕРБ е било най пагубното за страната !!! Най големия крадец оставил българските пенсионери и работници без заплати и пенсии, а развявал насрания си задник с хеликоптери, самолети и безброй охранители е простия пожарникар !!!А, сметки за геноцида над народа ще тегнат над България, като най тъмното петно на новия век !!! Но простия пожарникар, не знае едно просто нещо, че всичко се плаща, а той ще плаща с огромни лихви народната любов !!


14 Май 2012 12:03 | dara
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

недоумявам какво прави СТАКИ докато е време се махаи запази си оби4та на хората БИНЕВ - СИДЕРОВ хвани единия удари другия


14 Май 2012 12:04 | баба МАРА
Оценка:
11
 (
11
 гласа)

ГОЛЕМИ СМЕШНИЦИ са тия боини другари, като се фукат че са толкоз богати, как са станаили, А, сигурно от много работа и пот на полето, А, раздадохали малко на бедните хорица от това което сте ги ограбили по един или друг начин, а дали сте нахранили и един беден човек. КАКВИ СА тези обиди за Б. БОРИСОВ, тои какъвто и да е поне строи и е налице, КАКВИ СА ТЕЗИ МАСОНСКИ ТИТЛИ, за каква МАКЕДОНИЯ говори тоя БОЛЕН МОЗЪК имали си представа или си мисли, че простите хора пасът слама. Г-Н БИНЕВ, мнооого ми приличаш на САТАНАТА незнам защо, само рога ти трябват.


14 Май 2012 12:24 | anti
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Куп от параноици, както в редиците на ГОРД-о наакалите се, така и всред пишещите братя и сестри. Умопомрачени трудно се санират.


14 Май 2012 12:36 | митко рупите
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

Приятел ми се обади и вика:-Абе искаш ли да учасваш в едно събрание за 1-2 часа ще ти дадат 20 лева. Питам :-Какво събрание? -На партия ГОРТ. Викам:-Абе да не е ГОРД на Слави Бинев и Чомбе? -Аха същото.... Нямам време брат, иначе ще дойда брат защо да не изкарам 20 лева. Не харесвам нито една партия в България. Най вече ГЕРБ ама е много жалко това което става-хората не за 20 а за 2 лв ще отидат на събрание в тая мизерия. Най-хубавото от всичко е че му се виде вече края....


14 Май 2012 12:43 | кардиолог
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

Абе "докторе" ти да неби да имаш кабинет на площада? Май такава ще да е работата :)))))


14 Май 2012 12:47 | дедо Гюро
Оценка:
15
 (
15
 гласа)

Ей голям смях падна днес като прочетох тази статия. И голям кеф като чета коментарите. Хората от петричка община доказаха за пореден път че са интелигентни хора и няма да допуснат някакви измислени герои да ги баламосват и лъжат най-безогледно. А на двамата "Гордаци" ще им кажа : "Ха вървете и се скрийте някъде"


14 Май 2012 13:11 | КОй е боклук?
Оценка:
13
 (
13
 гласа)

Не можеш да обиждаш никой, при положение, че Жоро Илиев/лека му пръст/ ти е отпрал шамарите пред стотици хора в Биад и ти си се насрал от страх и си се свил под ;асата.


14 Май 2012 14:00 | :)
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

Помярско поведение от тези хора, до вчера Сидеров беше силен и използваха облагите от него. Не подкрепям Волен Сидеров, но той направи голяма част от тези същества хора, Слави Бинев, Димитър Стоянов- пикьото. А сега видяха, че атака се разпада и хайде да плюем. Аман от такива хора. Не, че Сидеров е чист, но той ги направи хора тези помяри.


14 Май 2012 14:15 | ?????
Оценка:
-6
 (
26
 гласа)

БОЙКО НЕ Е БОКЛУК, А ГОЛЯМ БОКЛУК .
ПРЕДПОЧИТАМ ЧОВЕК КАТО СЛАВИ БИНЕВ- ПОНЕ Е УМЕН, МЕЧТАЯ ЗА ДЕНЯ В КОЙТО ЩЕ СЕ ИЗБАВИМ ОТ ГЕРБЕРСКОТО РОБСТВО. ТЕЗИ КОМПЛЕКСИРАНИ И АЛЧНИ БАНДИТИ ЩЕ СИ НАМЕРЯТ МЯСТОТО И ТО СКОРО.
ЧЕСТИТА ПОБЕДА!
ПОЗДРАВИ ОТ КЮСТЕНДИЛ!


14 Май 2012 14:41 | мама Божка
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

доктоpче, ей червено маймунско задниче, ти кьорав ли си какво прави многообичания бат, Бойко!!! или искаш оня мазнок станишев или гоцето!





14 Май 2012 14:45 | ЯНКА
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

ПАВЕЛ ПЕТЕЛОВ ЛИДЕР ЗА ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ СРАМ


14 Май 2012 16:03 | Огражденски застрок
Оценка:
-2
 (
8
 гласа)

Нема Чомбе, нема Момбе. Бинев-Минев. Архонт до архонта. Атаката срещу ген. -лейт. д-р Боко Пожарникарчето от Банкя започна... Ледът се пука, господа съдебни заседатели !!


14 Май 2012 16:37 | ПИПИ
Оценка:
1
 (
9
 гласа)

Драги омразни, прости и алчни гербери -спускате се стремглаво към пропастта и няма кой вече да ви спре. Мъка ми е за вас като знам как ще ви разчекнат червените ченгета, с които си позволихте да се подигравате. Чакам с нетърпение, ще гледам с наслада как ще ви пържат в собствената ви маз. АА, да не забравя- номерата ви с подмяната на вота вече няма да мине, защото след страха идва гнева.
КЮСТЕНДИЛ- ЛЕТО 2012, 13. 05. - НАЧАЛОТО НА КРАЯ.


14 Май 2012 16:51 | един бивш българин
Оценка:
11
 (
11
 гласа)

Да Бинев, не конфискация а пълна национализация трябва в тая крадлива държава. Нямам нищо против кадърните и успели хора, забогатели през времето на прехода. Но за крадците и измислените Бг 'бизнесмени', не само конфискация, но и затвор. Такова престъпно забогатяване няма никъде по света, то не беше масова приватизация, РМД-та и др. подобни машинаций. Не може с некакви нямащи никакво покритие книжа, да закупиш заводи и фабрики! Бойко Борисов трябва да започне от Иван Костов, та до вчерашните крадци. И само така народа ще му повярва, и ще спечели втори мандат. Това ако не се случи, то тая държава е обречена.


14 Май 2012 16:55 | Хитър Петър
Оценка:
-1
 (
9
 гласа)

От това, което чета ми става ясно че омразата към ГЕРБ е застрашителна, хората се задушават от възмущение и погнуса. Дано да се вразумят герберите и да си тръгнат доброволно, защото в противен случай нещата наистина ще преминат разумната граница. Голямо тегло ви чака господа гербери, твърде много хора обидихте незаслужено, а те ви чакат и ще ви дочакат. ДОВИЖДАНЕ, ЩЕ СЕ ВИДИМ СКОРО....


14 Май 2012 17:08 | До Огражденски
Оценка:
-1
 (
13
 гласа)

Уважаеми Огражденски, Боко Тиквата не е никакъв генерал по простото причина, че пожарникар не може да бъде Главен секретар на МВР, все едно агроном да оперира в някоя болница, второ не е доктор, защото е защитил по решение на партийната организация на пожарната разработка за" кандидат на пожарникарските науки "глупост нямаща аналог в света, освен в бившата СССР, така, че Боко е бивш пожарникарски кандидат, баща на КАЛИНКИТЕ в България, настоящ колорадски бръмбар и НОВИЯ БАЙ ГАНЬО


14 Май 2012 17:58 | .
Оценка:
6
 (
12
 гласа)

ДО ХИТЪР ПЕТЪР, НЕшО СИ СЕ ОБЪРКАЛ, МАЛКО СА ТЕЗИ КОИТО СА ПРОТИВ ГЕРБ.


14 Май 2012 18:02 | селото и селяните
Оценка:
12
 (
12
 гласа)

име две имена с които се срамува света-чомбе и бинев (милите невежи та вие сте роби на своята комплексарштина от рождение!)


14 Май 2012 18:48 | pd СТРУМЯНИ
Оценка:
0
 (
0
 гласа)


ТИЯ ХОРА ТРЯБВА ДА СЕ ИЗВИНЯТ НА ХОРАТА ОТ ОБЩИНА СТРУМЯНИ !!!СЕГА ПАК ЛИ ЩЕ ЗАСТАНАТ ЗАД ЧИЛИКОВ!!??

Министърът: "На всички трябва да е ясно, че за община Струмяни издигаме кмет, почтен човек, доказал се през годините"

"Държавата винаги е готова да помага на хора като Валентин Чиликов, доказали себе си през годините", каза председателят на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов, който заедно с Костадин Хаджигаев и Кирил Укев посетиха с. Струмяни и предизборния щаб на най-успешния кмет в историята на община Струмяни - Валентин Чиликов.


14 Май 2012 18:50 | .
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

ТОВА Е ВЕРНО ЧЕ СЛАВИ БИНЕВ СЕ Е НАСРАЛ В БИАД СЛЕД КАТО ЖОРО ИЛИЕВ ГО Е БИЛ ШАМАРИ, ИМА СВИДЕТЕЛ ОТ САНДАНСКИ.


14 Май 2012 19:23 |
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

ЧОМБЕ НА СНИМКАТА ПРИЛИЧА УГО ЧАВЕС ОТ ВЕНЕЦУЕЛА.


14 Май 2012 20:49 | 123
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

ДАМИ И ГОСПОДА ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА НЕ НА ЛАТИНИЦА.


14 Май 2012 20:54 |
Оценка:
-3
 (
7
 гласа)

ЧОМБЕ Е ИГРАЧ ОТ КЛАСА.


14 Май 2012 20:59 | ХИТЪР ПЕТЪР
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

ЕЕЕЕ, ДРАГИ МИ ОПОНЕНТ, РАЗБИРАМ ЧЕ ТИ Е МЪЧНО, НО ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО- ОТИВАТЕ СИ БЕЗВЪЗВРАТО И ЗАВИНАГИ. ПРЕМЕТЕ ФАКТИТЕ И СИ ЧАКАЙТЕ НЕЛЕКАТА СИ СЪДБА СЛЕД ЕДНА ГОДИНА. МИЛОСТ НЯМА ДА ИМА.


14 Май 2012 21:24 | .
Оценка:
-3
 (
7
 гласа)

ХИТРИ ПЕТРЕ, НЕ ЗАЩИТАВАМ БОЙКО НО ТОЙ ИСКА ДА РАБОТИ ЗА ДЪРЖАВАТА, А ТИ СИ ЛЕКО ЗАБЛУДЕН.


14 Май 2012 21:28 |
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

ПЕТРЕ ЗАСПА ЛИ.


14 Май 2012 21:45 | БУХАЛ
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

А може ГЕРБ и ГОРД да играят от един отбор и да се обиждат само за пред хората, пък като му дойде времето да си се прегърнат зад завесата и всеки да си вземе своето. И пак ще се подиграват с всички.


14 Май 2012 21:46 | Тодор
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

" Има три града, с които се гордее светът - Сан Франциско, Сан Паоло и Сан Дански"
Ааа, ами Буенос Айтос, Сиера Мездра, Рио де Искър и Санта София защо ги забравяш?
Какви политици ни се убиха у главите! Господи Боже, Исусе Христе!


14 Май 2012 21:51 | До Бухал
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Личи си че си Бухал Грам мозък нямаш


14 Май 2012 22:15 | До кардиолог
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Кардиолог по име, но не и по професионализъм! Кардиоложе, не си доктор, а и никога няма да станеш доктор по медицина, защото си пожарникарски боклук!!! По точно боклук, ти сигурно си фелдшер, понеже дори лекар, /но не доктор/ не може да бъде пожарникарски боклук !!!!


14 Май 2012 23:02 | ХИТЪР ПЕТЪР
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

ами спи ми се, аз съм спокоен и не съм виновен че вас сън не ве хваща - и има защо


14 Май 2012 23:08 | тралала
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

ПОСЛЕДЕН ВАЛС - СБОГОМ ГЕРБЕРИ СКЪПИ. ТОЛКОВА СТЕ ПРОСТИ, ЧЕ И В НАЙ-РОЗОВИТЕ СИ СЪНИЩА НЕ СЪМ МЕЧТАЛ ЧЕ ТОЛКОВА БЪРЗО ЩЕ СЕ САМОРАЗРУШИТЕ. НЯМА НИЩО- ПРОСТЕНО ВИ Е ТОЛКОВА МОЖЕТЕ.


14 Май 2012 23:15 | Стони
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Просто съвет:
Ако има още останали умни и почтенни хора в България.... БЯГАЙТЕ ОТ ТАМ>


14 Май 2012 23:20 | БЪЛГАРИН
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

Не няма да бягаме драги, първо трябва да си подредим къщата, то с бягане само не става.
България е прекрасна и не бива да изоставяме родината си точно в момент, когато е в ръцете на такива некадърници, които са на път да я съсипят окончателно.


14 Май 2012 23:44 |
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

до ХИТЪР ПЕТЪР, ПЕТРЕ ТИ СИ ХИТЪР НО СИ МНОГО ПРОСТ, АКЪЛ ГРАМ НЯМАШ, ТАКИВА КАТО ТЕБ НЕ ТРЯБВА ДА ГЛАСУВАТ. ПРОСТ НАРОД СЛАБА ДЪРЖАВА.


15 Май 2012 22:31 | Стони
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Тя родината ми е в ръцете на същите некадърници вече над повече от 60 години. Те само имената и цветовете си менят и властват престъпно, неспирно. Нямам никакво намерение в такава обстановка нито да живея живота си, нито да работя, пък най малкото от това и за капак и данъци да им плащам.


18 Май 2012 10:23 | нямя 6/5
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

АМАН СИ КАЗВАМ ОТ НЕГРАМОТНИ ХОРА .

НАУЧЕТЕ ЕЛЕМЕНТАРНОТО, ПЪК ПОСЛЕ СЕ ИЗКАЗВАЙТЕ КОЙ КАКЪВ БИЛ




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар