/Видео/ Любчо Минев към петричани: Не се страхувайте, излезте и гласувайте за едно ново начало към по-доброто бъдеще на община Петрич!

13 октомври 2023 17:45   12985 прочита


ПП "Български гласъ" откри офис в центъра на Петрич, много млади хора, представители на бизнеса, общественици дойдоха, за да декларират категоричната си подкрепа за кандидатите за кмет и общински съветници от листата на партията.    
 

С водосвет, сред приятели и поддръжници, ПП “Български гласъ” откри офиса си в центъра на Петрич. За събитието бе избрана датата 12-ти, какъвто е и номерът на партията в бюлетината за предстоящите местни избори на 29 октомври. Присъстваха представители на бизнеса, много млади хора, кандидатите за общински съветници от листа на партията и номинираните за кметове на малки населени места в общината.

Домакин на събитието бе кандидатът за кмет Любчо Минев, който призова петричани да излязат и да гласуват, ако искат нещо в общината да се промени, да не се страхуват, защото е крайно време община Петрич да започне да се управлява по новому, така че градът да се развива в правилната положителна посока. Кандидатът за кмет отправи и апел към останалите участници в предизборната надпревара за толерантна и спокойна кампания, сблъсък на идеи и решения, водещи към по-доброто бъдеще на града и селата.

Офисът на партията ще бъде отворен от понеделник до събота, а там ежедневно за среща с гражданите, за да чуе проблемите им, идеите им за града, ще бъде кандидатът за кмет Любчо Минев.

Тук е и мястото, където жителите на общината ще могат да се запознаят с предизборната му програма и решенията на проблемите, които предлагат Любчо Минев и екипът му от експерти.

Вижте какво казва кандидатът за кмет Л. Минев във видеото: 

Предизборна публикация. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

0 коментара