Син на собственик на металургична фабрика - човекът на Я. Янев в Перник

28 март 2013 20:30   6 коментара   28070 прочита


Лидерът на РЗС Яне Янев се срещна в Перник с активисти и симпатизанти на партията и бизнесмени от региона. Срещата бе на закрити за медиите врата, но преди началото й Янев заяви,че листите на партията, с които ще се яви на предстоящите избори, все още не са готови. Кои ще са водачите окончателно ще стане ясно в началото на април. В тях, обаче ще влязат млади, почтени хора, които имат възможност да представят новото лице на българския парламентаризъм.

„Трябва да се промени икономиката на България. Необходимо ни е тясно консервативно правителство като това на Великобритания, за да оздрави икономиката. На България й трябва стабилност, фискална дисциплина и стимулиране на бизнеса с нетрадиционни мерки”, бе категоричен Янев.Една от тях например е данъчната амнистия за изрядните фирми данъкоплатци. Идеята на РЗС е дружества и еднолични търговци, които са си плащали редовно в продължение на три години, да бъдат освободени от налози през четвъртата година.

Въпреки че заяви, че още не са ясни водачите на листи, той припозна 24-годишният Давид Бонев, син на собственика на металургичната фирма „Радомир Метал Индъстрийз” Пламен Бонев, като най-вероятен водач на листата на партията в Пернишка област.

Давид Бонев има магистърска степен по политология, но в момента е заместник финансов директор "Радомир Метал Индъстрийз". Младият политик мина през ЛИДЕР, след това този мандат влезе като съветник от партията на Бойко Борисов в радомирския Общински съвет. Вчера той обясни новото си политическо пристрастие с думите че партия ГЕРБ не е оправдала както неговото, така и доверието на много избиратели, които гласуваха за партията на Бойко Борисов. "Тъй като се занимавам с политика, съм запознат с платформите на всички политически партии и съм убеден , че тази на РЗС дава най-голям шанс на младите интелигентни и необременени хора в политиката. Новото лице на РЗС в Пернишко Давид Бонев заяви, че се е запознал с Яне Янев, който за него бил спокоен човек и добър дипломат. Младият политик потвърди категорично, че в Перник РЗС на изборите ще се яви самостоятелно и ще се бори за два от четирите депутатски мандата.


Още за: Я. Янев   среща   партия   Още от: Политика

Принтирай статия
6 коментара
28 Март 2013 21:10 | 1920
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Браво! фабриката са придобили по пазарни цени


28 Март 2013 21:15 | Оня
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Яне, пак гониш финасовия ресурс. колко млади и почтени хора имат бивши соц предприятия?


29 Март 2013 07:18 | тодор
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

след като още непроходил в политиката е сменил три партий за кво говорим?! закво става на вапрос?! -най добре да си припознае на баща си фирмата няма място в политиката


29 Март 2013 13:26 | Притеснен
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Янке, винкел да не оставяш зад гърба си! Много е опасно и болезнено! Така пише у литературата.


29 Март 2013 15:29 | санданчанин
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

сигурно и той си пада по мъже


30 Март 2013 06:27 | за Янето
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

за Янето !!!!!
що бегаш от градо Сандански - там всичко е ред ли ?? некой трябва да се самозапали ли та кмета да се сети да си оди -тоя човек срам няма ли !? бе цалимлииски кютук - ти си от тия що го крепят ! и хората страдат - но колелото на историята си върти




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар