Председателят на ОБС Р. Тасков отчете бюджетната 2014, готви тежка сесия в петък с 34 точки

21 април 2015 19:56   6276 прочита


Пред представители на местната общественост, кметът на община Благоевград д-р Атанас Камбитов, директорът на Дирекция „Финансова политика“ Румяна Зъкова и началник отдел „Правно-нормативно обслужване и обществени поръчки“ Ан. Методиева,. ,председателят на ОбС-Благоевград Р. Тасков направи отчет на Бюджета и Инвестиционната програма на община Благоевград за 2014 година.

Срещата премина при невероятен интерес, в залата имаше и студенти, които задаваха въпроси към председателя на ОБС Радослав Тасков около инвестиционната политика и бюджета на общината, начините на управление на общинския съвет и все неща ,които ще им бъдат от ползва по време на тяхното образование . Веднага след като приключи срещата Радослав Тасков започна подготовката си и отправи покана към местните парламентаристи за предстоящата в петък общинска сесия. Както се случва все по-често напоследък сесиите на ОБС са изключително напрегнати, а дневният ред съдържа проблеми и важни за жителите на града въпроси.

През гласуване в общинския съвет този петък ще минат 34 точки по голямата част, от които са пряк отговор на искания на жители на областния център, свързани с имотната им собственост. Ще бъдат преразгледани и върнати от областния управител, като незаконосъобразни решения на ОБС Благоевград.

П. Петров


Още за: ОбС   Благоевград   тасков   Още от: Политика

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар