Любчо Минев и съветници "очи в очи" с жителите на с. Кулата! Представиха кандидата за кмет Силвия Дафинова

23 октомври 2023 12:02   10406 прочита


Младият и силен отбор на "Български гласъ" чу проблемите на хората в селото и пое сериозни ангажименти  

" В нашата програма грижата за селата в община Петрич е приоритет, има села, където с години не е правено нищо, има проблеми със стара и амортизирана ВиК мрежа, разбити улици, липса на качествено здравеопазване,  всичко това ни е известно и ако ни дадете доверието си, ще започнем управлението си с решаването на вашите най-важни проблеми, това заяви кандидатът за кмет  на "Български гласъ" Любчо Минев на среща с жителите на село Кулата.  

Пред Минев и съветници от листата на Български гласъ хората споделиха основните си проблеми, както и идеи за развитието на културно-исторически  туризъм  в  родното им  село - наследник на старо средновековно селище, за което има данни че е съществувало още през X в. 

На срещата бе представен и кандидатът за кмет на село Кулата Силвия Дафинова, човек с висока обществена ангажираност, висок морал и силно желание да работи за по-доброто бъдеще на хората в село Кулата. 
Срещата премина в дух на диалогичност, приповдигнато настроение и надежда, че младият и силен екип на "Български гласъ", начело с Любчо Минев ще донесе дългоочакваната промяна в селото. Номерът на надеждата за един по-добър живот и бъдеще е 12 в интегралната бюлетина. "Български глась" чува гласа на народа! 

Предизборна публикация. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

 


Още за: Петрич   Любчо Минев   Още от: Политика

Принтирай статия
0 коментара